Soru Mi4 şarj esnasında ısınma..

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 975

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Mi4.. %70 olduğunda baktım çok sıcaktı, 5 dk sonra baktığımda ısı biraz düşmüştü, %90 a geldiğinde çok hafif yok denecek kadar düşmüştü.. Bu normal mi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Muhtemelen siz şarj ederken arka planda bir şeyler çalıştı ve cihazın ısınmasına neden oldu hocam. Siz baktığınızda işlem tamamlandı ve uygulama kapandı dolayısıyla ısı yavaş yavaş normal düzeylere indi tahmin ediyorum :)

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen siz şarj ederken arka planda bir şeyler çalıştı ve cihazın ısınmasına neden oldu hocam. Siz baktığınızda işlem tamamlandı ve uygulama kapandı dolayısıyla ısı yavaş yavaş normal düzeylere indi tahmin ediyorum :)
Hocam şöyle oldu, cihazı yeni aldım zaten %23 şarjla geldi, kapanmış cihaz. Şarja taktım, mutfakta ankastre takılı prize taktım aceleden. Prizde sadece şarj çalışır halde, başka bir şey yok. %70 e geldiğinde baktım çok aşırı bir ısı hissettim bu ne böyle dedim, 5 dk sonra biraz azalmıştı, 90 a geldiğinde çok az 95 üzerinde hiç yoktu ısı. Bu normal bi durum mu sizce? Endişe edilecek cihazdan yana bi sıkıntı olabilir mi? İlk defa şarja taktım onla alakası olabilir mi?

Bir de, %100 olduktan sonra cihazı açtım hiçbir işlem yapmadan bıraktım. 10 dk sonra %95'e düşmüş durduk yerde şarj :) Sorular sorular.. Normal mi durumlar yani sizce

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam normal şartlarda cihazınız şarj olurken başlangıçta fazla sonlara doğru daha az akım çekecektir. Eğer ki fazla akım çekerken aynı zamanda işlem de yapıyor ise bir miktar ısınması normaldir. Sizin cihazınız yeni olduğu için şu anda net bir şey söylemek pek mümkün değil. Bir süre kullanmanızı ondan sonra yeniden test yapmanızı tavsiye ederim çünkü piller bir kaç defa tam dolum yapmadan tam performanslarına ulaşamazlar.

Oyla:

ottomanempire06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi 4 inşalla
Konular
18
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun şarjı hızlı doldurduğunda ısınıyor aynen ister telefon kapalı olsun isiniyo

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam normal şartlarda cihazınız şarj olurken başlangıçta fazla sonlara doğru daha az akım çekecektir. Eğer ki fazla akım çekerken aynı zamanda işlem de yapıyor ise bir miktar ısınması normaldir. Sizin cihazınız yeni olduğu için şu anda net bir şey söylemek pek mümkün değil. Bir süre kullanmanızı ondan sonra yeniden test yapmanızı tavsiye ederim çünkü piller bir kaç defa tam dolum yapmadan tam performanslarına ulaşamazlar.
Teşekkür ederim hocam, büyük ihtimal öyledir..
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun şarjı hızlı doldurduğunda ısınıyor aynen ister telefon kapalı olsun isiniyo
Allah razı olsun hocam teşekkürler, normal bi durum gibi gözüküyor evet..

Oyla:
Üst Alt