Yardım Mi4 rastgele restart sorunu

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
Hepsiburada'dan aldığım Mi4'ü kargodan geldiği gün yine bu forumdaki rehberi takip ederek son kararlı sürüme güncelledim. Şuan telefon tuşları kilitliyken masada duruyor ve kendi kendine restart atıyor. Hiçbir sebep yokken üstelik. Çok canımı sıkıyor bu durum. PIN kilidi olmadığı için çoğu zaman fark etmiyorum bile ama neden böyle salakça bir hata kararlı sürümdeyken düzeltilmez ki?
Denemek için recovery moda girip her şeyi wipe ettim, formatladım, sorun yine devam ediyor.
MIUI forumlarında da çok arama yaptım. "mi4 random reboot" diye aratınca aynı hatayla karşılaşan tonlarca insan var. Ve Xiaomi'den hala daha bir fix patch yok!
Garanti için servise göndersem onlar bir şey yapabilir mi? Veya bu hatanın sebebini/çözümünü bilen var mı?
Sıfır telefon böyle aptalca hatalar vermemeli ya. Xiaomi hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.

Son düzenleme:

mustafa1935

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
merhaba
bendede 2 yıllık mi4 var.restart sorunu bendede vardı. ben yazılımsal problem var diye epey uğraştım ama power tuşu arızalı çıktı.
gerçi siz yeni almışsınız umarım donanımsal problem yoktur.istanbulda iseniz Mecidiyeköy kıçrıl sk da çin telefonlarını tamir eden bir arkadaş var. forumda bulabilirsiniz.

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba
bendede 2 yıllık mi4 var.restart sorunu bendede vardı. ben yazılımsal problem var diye epey uğraştım ama power tuşu arızalı çıktı.
gerçi siz yeni almışsınız umarım donanımsal problem yoktur.istanbulda iseniz Mecidiyeköy kıçrıl sk da çin telefonlarını tamir eden bir arkadaş var. forumda bulabilirsiniz.
Power tuşunda sıkıntı olacağını sanmıyorum, çünkü dediğiniz gibi cihaz yeni, daha 1 hafta olmadı. Yazılımsal gibi geliyor bana daha çok.

Oyla:

mustafa1935

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
güncellemeyi hatalı yapmış olabilirmisiniz. belki yanlış rom yüklediniz.
farklı bir rom yükleyip deneyin sorun yazılımsalmı değilmi emin olmuş olursunuz
bir de tel marka bildirebilirmisiniz belki ben yardımcı olabilirim

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
güncellemeyi hatalı yapmış olabilirmisiniz. belki yanlış rom yüklediniz.
farklı bir rom yükleyip deneyin sorun yazılımsalmı değilmi emin olmuş olursunuz
bir de tel marka bildirebilirmisiniz belki ben yardımcı olabilirim
Telefon Mi4. Romu hatalı yüklemem teknik olarak mümkün değil, çünkü rastgele yeniden başlatması haricinde hiçbir sorun yok. Xiaomi.eu forumlarına baktığımda 38 sayfa bu konu tartışılmış yani herkes bu durumdan muzdarip.
İşin aslı MIUI harici farklı bir rom yüklemek istemiyorum, stok Android 6.0 kullanacaksam Xiaomi almanın hiçbir manası kalmıyor çünkü. MIUI arayüzünü seviyorum :)
Aklıma şöyle bir şey geldi sadece. MIUI 8.0.5 çıktı en son malum, yalnız mi4'e gelmedi. Gelmeme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? 8.0.5'te bu durum belki çözülmüştür diye ümit ediyorum da.

Oyla:

mustafa1935

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
bence 444 rom a geri yükleyin restart yapıyormu kontrol edin

Oyla:

mustafa1935

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
3
android kitkat ın 4.4.4 sürüm rom unu telefonunuza yükleyip restart sorunu varmı kontrol edin.

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
android kitkat ın 4.4.4 sürüm rom unu telefonunuza yükleyip restart sorunu varmı kontrol edin.
Onun yerine FlymeOS veya Resurrection Remix kurup deneyeceğim bir de. Restart sorunu çözülsün diye Android 4.4'ün berbat arayüzüne katlanamam gerçekten :)

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Global beta sürümünde restart problemi yok. Stabil son sürümde bu hatayı yaşayan çok insan var. %90 yazılımsal diye düşünüyorum sizinkini

Oyla:
Üst Alt