Soru mi4 mü mi4c mi mi4s mi?

• Konbuyu başlatan 011
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 2K
0

011

Guest
mi4 - mi4c ve mi4s telefonları arasında hangisini tercih etmeliyim sizce? fiyatları arası çok fazla değil. sizce hangisi ve nedeni? tşkler

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Öyle bir şans verseler mi 4s alırım

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
Mi4s derim. hafıza kartı girişi, parmak izi okuyucusu, tasarımı ve diğer iki modelden daha büyük batarya kapasitesiyle mi4s, sınıfının en iyisi şu anda.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Mi4c'den sonra mi4s'de çıktı, fakat 2014'de bunlardan daha önce çıkan mi4 hala dillerde ve alınmakta. Bu cihazlar olmasına rağmen. Bu bi tercih. Ama mi4'ü ayrı kılan ve 4c-4s'e rağmen hala rağbet görmesinin arkasında yatan sebepler neler acaba... Silinip gidedebilirdi 4c den sonra, fakat böyle de olmadı, enteresan bi cihaz bu mi4, orası kesin.

Son düzenleme:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
2014 cihazı olmasına rağmen özellikleri hala üst seviyede. 1 önceki amirallere kadar cihazlar hala 3 gb ram le çıkıyordu. Bu sene 4 e falan geçtiler, ön kamera hala çoğu 5 mp ama mi 4 ün hala çok iyi denebilir düzeyde, kasa kalitesi bence hala iyi vs. Daha başka şeylerde yazılabilir. Lakin Mi4 s beni cezbetti :D mi5 3 geçmem ama ona geçerim öyle söyleyim. Keşke resmi satılsa ülkede

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

212celal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celâl
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
2
Mi 4 s kullanıyorum tavsiye ederim şarj çok iyi

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Mi4'ün farkındalığı aşikâr. Bende de var, bana göre deli gibi ve kat be kat fazlası fiyatına satılan iphone,samsung,lg vs yanına yaklaşamaz her anlamda. Azınlık-çoğunluk meselesi var burada, bilinçli olmak vs.. C ve S'in gerisinde kalmasına rağmen, hâlâ onlara alternatif, hatta onlardan önce tercih edilmesi gereken bir cihaz olduğunu yorumlardan vs de görüyoruz. Mi4s, mi4'ün geliştirilmiş hali gibi. 4C daha ortada kalmış durumda, şikâyetler var fakat 4c o kadar kötü bir cihaz da değil açıkcası. Tasarımı vs çok güzel bir cihaz, şarj konusunda eksiği var galiba. Bana mi5 ile mi4s'i seçenek olarak sunsalar, ben tercihimi 4s'den yana kullanırım. :) Mi5, şüphesiz ki çok güzel bir cihaz, çok satıyor olmasına rağmen benim için 4s'den daha ileride bir yerde değil. Ha ayrıca, böyle bir seçenekle karşı karşıya kalsam, mi5'i alır satarım 4s alırım, üstü de cebimde kalır, orası da işin espiri boyutu olsun. :)

Üst Alt