Merhaba bu sorun bendemı var acaba sadece miui 8 güncellemesi sonrası kulaklktan ses az geliyor ?
M msezgi Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mi 5 Yaş 32 Konum izmir Katılım 3 Ekim 2016 Konular 2 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 Puanları 3 4 Ekim 2016 #1 Merhaba bu sorun bendemı var acaba sadece miui 8 güncellemesi sonrası kulaklktan ses az geliyor ?
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 5 Ekim 2016 #2 msezgi' Alıntı: Merhaba bu sorun bendemı var acaba sadece miui 8 güncellemesi sonrası kulaklktan ses az geliyor ? Genişletmek için tıkla ... 6 dk arayla Aynı konudan 2 defa Açmışsiniz. Bu konuyu kapatıyorum, diğer konudan devam edersiniz.
msezgi' Alıntı: Merhaba bu sorun bendemı var acaba sadece miui 8 güncellemesi sonrası kulaklktan ses az geliyor ? Genişletmek için tıkla ... 6 dk arayla Aynı konudan 2 defa Açmışsiniz. Bu konuyu kapatıyorum, diğer konudan devam edersiniz.