Yardım Mİ4 MARSMALLOW GÜNCELLEMESİNDEN SONRA CİHAZ AÇILMIYOR...

feste9444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil gürlek
Cihazım
mi4
Konular
2
arkadaşlar merhaba; ben mi4 LTE cihazımı android 6.0 yapmaya çalışıyorum fakat FAILED (remote: partition table doesn't exist) hatası alıyorum. Defalarca denedim şuan cihazım açılmıyor sadece fastboot ve recovery girebiliyorum. Bunun çözümünü bilen var mı acaba yardım edebilirmisiniz

EDİT : Sorunu çözdüm arkadaşlar çok karışık anlatanlar ve dahili hafızayı farklı şekilde ayrıştırmanızı isteyenler var. Birçok forumu dolaştım ve amacıma en sonunda ulaştım.

Bu anlattıklarım Mİ4 LTE/3GB Ram olan model için geçerlidir.

Başlayalım;

ADIM 1 : MI FLASH(daha sonra bilgisayara kurun) ve Flash rom dosyasını indirin.İndirdiğiniz flash romu içerisinde ''images'' klasörü hariç tüm dosyaları silin.

ADIM 2 : Linkteki dosyayı indirin;

ADIM 3 :Linkten indirdiğiniz arşiv içerisinde 3 tane dosya var.(flash_all.bat - flash_all.sh-misc.txt) Kuracağımız rom dosyasının içerisine bu dosyaları çıkarın.

ADIM 4 : Daha sonra MI Flash uygulamasını çalıştırıp rom dosyasını seçin. Telefonu fastboot modunda bilgisayara bağlayın ve flash butonuna basın( Unutmayın cihazdaki fotoğraf,müzik vs tüm dosyalar silinecek başka kurtarma yolu yok)

ADIM 5 :ve bi sigara yakın ve bitmesini bekleyin:)

Bu konu hakkında çok fazla kaynak var ve hepsinde çok zor yöntemler anlatılmış. Bu en basit olanı ve ben basit bir şekilde size anlatmaya çalıştım. Umarım yardımım dokunmuştur iyi forumlar :)

Son düzenleme:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Önceden kitkat mı vardı cihazın üzerinde? Kitkat varsa yine fastboot tan kitkat atmayı dene. Yada marshmallow da bi geçiş romu varmış tam sürümü bilmiyorum 5.x li biseydi. Bilenler yazar umarım

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Oyla:

feste9444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil gürlek
Cihazım
mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden kitkat mı vardı cihazın üzerinde? Kitkat varsa yine fastboot tan kitkat atmayı dene. Yada marshmallow da bi geçiş romu varmış tam sürümü bilmiyorum 5.x li biseydi. Bilenler yazar umarım

Denedim kardeş,m şuan fastboot kitkat rom atmaya çalışıyorum. Ve sürekli bu hatayı veriyor. Windows kurup sonra android kurmayı denedim bu seferde sistem belirtilen yolu bulamadı diyor. Cihaz fastboot modunda kaldı anlayacağın

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Denedim kardeş,m şuan fastboot kitkat rom atmaya çalışıyorum. Ve sürekli bu hatayı veriyor. Windows kurup sonra android kurmayı denedim bu seferde sistem belirtilen yolu bulamadı diyor. Cihaz fastboot modunda kaldı anlayacağın
ben Mi4 LTE telefonuma android 4.4 e root yaptım sonra TWRP yükledim twrpden V8 marshmallow romunu yükledim, sorun yaşamadım yani geçiş romu felan yüklemeden yaptım

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
O zaman fastboot tan marshmallow romu yüklemeyi dene kesin çözülür.

Oyla:

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
team verin bakayım

Oyla:

feste9444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil gürlek
Cihazım
mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sorunu sabaha kadar uğraşıp hallettim ve çözümünü yukarda anlatıyorum. Çok zor çözülebilen bir sorun ve birileri karşılaşırsa zorluk çekmesin

Oyla:
Üst Alt