Soru mi4 lite 4 g sorunu

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Selam konu yanlış yerde ise ozur dilerim n11 den sermes ten Xiaomi Mi4 - 4GLTE aldım geçen hafta öncesinde 3 g modeli vardı onu sattim bunu aldım ama vodofane sayfasından 4.5 g hattinizi ve telefonnuzu kontrol edin diye bir yere telefon nunarami girdim mesaj geldi onay için kodu tekrar girdim vodofane sayfasına sonraki gelen mesajda hattiniz 4.5 g uyumludur ancak telefonunuz uyumlu değildir diye mesaj geldi sorun ne ola bilir bu teller uyumlu degilmi ki ? Şebeke lite seçili idi mesaj yollarken bu arada telde

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Hocam Oparatör şirketlerinin elinde belirli bir liste var ve bu listeye göre telefonunuzun uyumlu olup olmadığını söylüyorlar ama bu liste için de sadece Türkiyede satılan Samsung Sony gibi ürünler mevcut Mi4 listelerinde olmadığı için de Uyumlu değildir olarak gösteriyor.

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Aynen kardes bende hattimi degistirdim turkcellden once kendi sistemlerinden baktilar cihaziniz desteklemiyor dediler 19 tl ucret istediler 532 yi aradim oradan time gidin ucretsiz degistirecekler dediler dedim vs aldim 4.5 g ucretsiz olarak ama tel yine turkcell uygulamada 4.5 ye uyumlu degil diyor. Bu tamamen turkcellin tel listesi veritabaniyla ilgili sikinti yok. 4.5g aktif oldugunda sebeke modunu lte secmemiz yeterli olacak ayarlar menusunden. Saygilar...

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI