Yardım Mİ4 KAPANMIŞ AÇILMIYOR ! Yardım Edermisiniz ?

kadiraybar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi4
Konular
5
dostlar .s,a

desteğinize ihtiyacım var. daha önce başıma gelmediği için ne yapacağımı bilemedim. olanı biteni yazayım.

telefonumu gece şarja taktım.(kablomda sıkıntı olduğu için 2 gün önce blitzwolf çifttaraflı kablosunu aldım.)
%14 15 arası taktığımı hatırlıyorum.

sabah kalktığımda telefonda ne ekran açılıyor, ne şarj oluyor(şarj bildiğim ışığı yanmıyor), bilgisayara bağladığımda da herhangi sürücü yüklemesi yapmıyor. (tek bilgisayarda denedim. iş yerinde birazdan denerim.)
elim ayağım telefon rehber fotolar yazışmalar falan filan. varmı bi yöntemi yapılabilecek bişey

kadiraybar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi4
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç bir tepki yok telefonda. ekran açılması, ne bilim recovery falan hiç bir tepki yok ?

Oyla:

kadiraybar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi4
Konular
5
aklıma anakart veya batarya geliyor.

Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
Cihaz nedir? Bu konuda bilgi verirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz. Ama ilk bakışta sorun bataryadan kaynaklı görünüyor. Zira batarya kaynaklı sorunlarda siz cihazı enerjiye bağlasanız da enerji batarya üzerinden cihaza ulaşmaya çalıştığından yanıt alamazsınız. O yüzden bunu test etmenin en kısa yolu cihazın bataryasını çıkartarak şarja takmak. Bunu yaptığınızda cihaza elektrik geliyorsa ve cihaz açılabiliyor ya da format ekranına girilebiliyorsa ya da başka bir yaşam belirtisine rastlanabiliyorsa, sorun kesinlikle bataryadan kaynaklıdır demektir ve bataryanın değiştirilmesi sorunu giderir.

Son düzenleme:
Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
Hocam aşağıda linkini verdiğim videoya bakarak bataryayı çıkartıp şarja takın ve çalışıp çalışmadığını dest edin. Ama kesinlikle videoyu izlemeden bataryayı sökmeye çalışmayın cihaza zarar verebilirsiniz. Dediğim gibi büyük ihtimalle sorun bataryadan kaynaklıdır.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

kadiraybar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi4
Konular
5
anakart kaynaklı olma ihtimali nedir ?

Oyla:

kadiraybar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi4
Konular
5
çıkarıp takıp tekrar şarja mı takayım ?

Oyla:

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
anakart kaynaklı olma ihtimali nedir ?
Eğer aşırı ısınma veya dışarıdan bir müdahale olmamışsa düşük bir ihtimal. Aynı sorunu ben de Mi Note cihazımda yaşadım. Bataryayı %20 civarıyken şarja taktım, bir süre sonra cihazın kapanmış olduğunu gördüm. Cihaz hiçbir işlem yapmıyordu. Bataryayı çıkartıp şarja taktığımda format menüsüne girebildi. Sonrasında yeni batarya alıp değiştirdim ve sorun çözüldü.

Oyla:
Üst Alt