Yardım Mi4 Hava Durumu

okanka_xd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
14
Merhaba. Cihazı yeni aldım ve kurcalarken ne hikmetse hava durumu kayboldu :D sildiğimi sanmıyorum yani az da olsa Android kullandım (: acaba gizlemiş olabilir miyim? Yardım eder misiniz :D

Birde hava durumu bilgisi alamıyordum konum bulamadı diyor sürekli Ankara'nın göbeğinde

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Merhaba. Cihazı yeni aldım ve kurcalarken ne hikmetse hava durumu kayboldu :D sildiğimi sanmıyorum yani az da olsa Android kullandım (: acaba gizlemiş olabilir miyim? Yardım eder misiniz :D

Birde hava durumu bilgisi alamıyordum konum bulamadı diyor sürekli Ankara'nın göbeğinde

Merhaba hocam hava durumu uygulamasi sistem uygulamasi normal olarak kaldiramiyorsunuz. Ayarlardan yuklu uygulama tum uygulamalardan hava durumu uygulamasina bakin "devre disi" yapmis olabilirsiniz belki. Varsayilana sifirla yapip teli yeniden baslatin duzelebilir. Onemli verileriniz yoksa veya verilerinizi yedekleyip fabrika ayarlarina sifirlarsaniz sorun kesin olarak cozulur ;)

Oyla:

okanka_xd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam hava durumu uygulamasi sistem uygulamasi normal olarak kaldiramiyorsunuz. Ayarlardan yuklu uygulama tum uygulamalardan hava durumu uygulamasina bakin "devre disi" yapmis olabilirsiniz belki. Varsayilana sifirla yapip teli yeniden baslatin duzelebilir. Onemli verileriniz yoksa veya verilerinizi yedekleyip fabrika ayarlarina sifirlarsaniz sorun kesin olarak cozulur ;)

Teşekkür ederim hacı abi birde şu programı kullanma konusunda sorun yaşıyorum. Konum bulamadı bir türlü cihaz. Denedim google maps canavar gibi çalışıyor ama hava durumu yerimi bulamıyor. Siz kullanıyor musunuz?

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Teşekkür ederim hacı abi birde şu programı kullanma konusunda sorun yaşıyorum. Konum bulamadı bir türlü cihaz. Denedim google maps canavar gibi çalışıyor ama hava durumu yerimi bulamıyor. Siz kullanıyor musunuz?
Kullaniyorum kardesim hava durumunu. Once gps i ac sonra hava durumundan ayarlardan konumu bul yapinca bulamiyor hemen konum bulunamiyor diyor. Bir sure sonra otomatik konumu buluyor kendisi o sorun bende de oluyor. Gps ayarlarindan yuksek dogruluk yaparsan daha kolay bulur konumu ;) yani sikinti yapacak durum degil bir sure sonra insafa gelip konumunu bulucak :)

Oyla:

okanka_xd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha desene keyfini bekleycez paşanın:D tamamdır hocam teşekkür ederim tekrar angel~~

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek