Yardım Mİ4 Hakkında Tereddütlerim

muhammettas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammet
Cihazım
mi4
Konular
6
Merhabalar,bu sabah hepsiburadan sitesinden xiaomi mi4 sipariş verdim. Cihaz donanımsal olarak çok iyi fakat birçokta sorun gördüm forumlarda,100 kişiden 50si servise yolluyor,ısınma sorunu,güncelleme sorunu vs.

Telefon android 6 ile gelecekmiş fakat ben birşey yapmadan kullanamıyacak mıyım bu telefonu? İlla müdahele etmem gerekiyor mu , her güncelleme geldiğinde bilgisayar yardımı ile birşey yapmama gerek varmı? Ayrıca gerçekten fazlamı ısınıyor? İptal etme şansım varken bunları sormak istedim.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Hocam güzel bir donanımi var ama güncel değil.
Alternatif olarak güncel cihazlara bakmanizi tavsiye ederim. Mı 4 biraz başınızı ağrıtabilir

Oyla:

muhammettas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammet
Cihazım
mi4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam güzel bir donanımi var ama güncel değil.
Alternatif olarak güncel cihazlara bakmanizi tavsiye ederim. Mı 4 biraz başınızı ağrıtabilir

Hocam zenfone 2 laser düşünüyorum fakat içimden bir seste gelmesini bekle diyor.

Hocam ben bunu geldiği gibi kullansam,birşeyle uğraşmasam oluyor mu yani.? Güncel sürüm ile geliyormuş zaten. Bu mesaja vereceğiniz cevap ile telefonu alma veya almama kararım netleşecek.İptal için 2-3 saatim var :)

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Hocam zenfone 2 laser düşünüyorum fakat içimden bir seste gelmesini bekle diyor.

Hocam ben bunu geldiği gibi kullansam,birşeyle uğraşmasam oluyor mu yani.? Güncel sürüm ile geliyormuş zaten. Bu mesaja vereceğiniz cevap ile telefonu alma veya almama kararım netleşecek.İptal için 2-3 saatim var :)
Hocam zenfone 2 olur , leeco nun cihazları olur , xiaomi nin güncel cihazları olur güncel olsun da Hocam marka bol:)
Alacikcasi ben xiaomi nin cihazlarıni satıyorum hocam ama sadece güncel olanları getiriyorum. Aşağıdan bakabilirsiniz.
Şuan elimde yok ama baktığınız fiyat bandında size en uygun cihaz bence redmi4 prime. O cihazda yakın zamanda gelecek

http://forum.miuiturkiye.net/konu/s...e-4-note-3-pro-istanbul-kocaeli-trabzon.7278/

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi 4 ü 10 aydır kullanıyorum. Isınma ilkbahar, sonbahar, kış aylarında yok. Yaz ayında zaten ort. Sıcaklık 30 derece ve üstü olduğu için makine normal olarak ısınıyor. Yani ısınma sorunu sadece yazın var. Hepsiburada güncel cihaz satıyor. Yani geldiği gibi kullanabilirsin. Güncelleme alan global stabil rom yüklü. Anlayacağın sim kartı direk tak kullan. Zenfone para vermeyin gözünü seveyim. İğrenç cihazları var :D

Oyla:

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Adı geçen sitede sanırım 2GB. rem'i olan satılıyor.Ben kullanmadım.Bir yıldan fazladır kullanmakta olduğum cihaz Mİ4 LTE 3GB rem
16 GB. rom'lu model.Aldığım günden bugüne kadar OTA'dan tüm güncellemeleri aldı.Şu anda MIUI8.1.4 kararlı sürümü ile Android
6.0.1 sürümü mevcut.Yalnız Android Nugat sürümünü alamayacağı duyumları var?Cihazda ısınma kasma yavaşlama ve benzeri
hiçbir problem yaşamadım.21.12.2016

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Bu arada lütfen yanlış anlaşılma olmasın güncel cihaz değil derken snapdragon 801 den bahsediyordum. Cihaz hala resmi global olarak güncelleme alıyor , daha da alır ve kasma donma yapmaz , ancak çok geleceğe dönük bir cihaz değil.

Oyla:

muhammettas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammet
Cihazım
mi4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 4 ü 10 aydır kullanıyorum. Isınma ilkbahar, sonbahar, kış aylarında yok. Yaz ayında zaten ort. Sıcaklık 30 derece ve üstü olduğu için makine normal olarak ısınıyor. Yani ısınma sorunu sadece yazın var. Hepsiburada güncel cihaz satıyor. Yani geldiği gibi kullanabilirsin. Güncelleme alan global stabil rom yüklü. Anlayacağın sim kartı direk tak kullan. Zenfone para vermeyin gözünü seveyim. İğrenç cihazları var :D

Tamam hocam o zaman bekleyeyim gelsin cihaz bakayım hele. İnşallah herhangi bir sorunu çıkmaz.İlginize teşekkür ederim.

Oyla:

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Cihaz geldiğinde hiçbirşey yapmana gerek yok sim kartını tak kullan.Yazılım ve donanım olarak iyi bir cihazdır.Rem'i yeter Rom'u da
yeter hayırlı olsun iyi günlerde kullan . F/P bakımından uygun cihaz . Rahat ol .21.12.2016

Oyla:

Tesla.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tamay
Cihazım
MI 4LTE
Konular
0
Güvenlik uygulamasından gereken ayarlamaları yaptıgımda 5 - 6 saat ekran süresi aldıgım telefon ve ısınma sorununu güncellemelerle hallettiler asusa yanasma sıkıntılı.

Oyla:
Üst Alt