Mi4 hakkinda bikac soru

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
Merhaba

Nexus 5ten mi4 gecisini yaptim.
Sonunda aldim.aldigim adam gayet iyi biriydi. Yazilim kayit!! vs gibi islemleri halledip verdi.

Bikac sorum olacak.
1. Arka kapak cok kaygan.kilirlf vs kullanmayi sevmiyorum. Kapak degistirmek istiyorum. Bildiginiz bi yer adres varmi.aliexpressten baktim ama kaygan mi degillermi bilemedim.

2.bildirim ledi zayif yaniyor.bazen gorunmuyor.ve tus ledleride oyle bublari arttirmanin yolu varmi?

3. Bildirim bolumdeki kisa yollarin ustunde muzik var.play pause falan bunlari kaldirabilirmiyim? Nasil?

Simdilik bu kadar
Tesekkur ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: Mi4 hakkinda bikac soru

sedat27 pid=15251 dateline=1419841340' Alıntı:
Merhaba

Sonunda aldim.aldigim adam gayet iyi biriydi. Yazilim kayit!! vs gibi islemleri halledip verdi.

Bikac sorum olacak.
1. Arka kapak cok kaygan.kilirlf vs kullanmayi sevmiyorum. Kapak degistirmek istiyorum. Bildiginiz bi yer adres varmi.aliexpressten baktim ama kaygan mi degillermi bilemedim.

2.bildirim ledi zayif yaniyor.bazen gorunmuyor.ve tus ledleride oyle bublari arttirmanin yolu varmi?

3. Bildirim bolumdeki kisa yollarin ustunde muzik var.play pause falan bunlari kaldirabilirmiyim? Nasil?

Simdilik bu kadar
Tesekkur ederim.

Hocam telefonunuz hayırlı olsun.

Arka kapak için ben bir kaç farklı satıcıdan sipariş verdim fakat henüz gelmediler. Geldiğinde hangileri kaygan hangileri değil linkleri ile size de bildiririm.

Diğerler sorunlarınızı ise düzeltmeyi daha önce denemedim. Bu nedenle daha nce denemiş bir arkadaşın cevap vermesi daha uygun olacaktır.

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RE: Cvp: Mi4 hakkinda bikac soru

cantara' Alıntı:
sedat27 pid=15251 dateline=1419841340' Alıntı:
Merhaba

Bikac sorum olacak.

Simdilik bu kadar
Tesekkur ederim.

Hocam telefonunuz hayırlı olsun.

Arka kapak için ben bir kaç farklı satıcıdan sipariş verdim fakat henüz gelmediler. Geldiğinde hangileri kaygan hangileri değil linkleri ile size de bildiririm.

Diğerler sorunlarınızı ise düzeltmeyi daha önce denemedim. Bu nedenle daha nce denemiş bir arkadaşın cevap vermesi daha uygun olacaktır.
Teşekkğr ederim cevap için. Bende sipariş verdim birkaç tane. Zaten 5-10 dolar bişey. Ortak bir sonuca varılır. Bari almak isteyen de öğrenmiş olur

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Cvp: Mi4 hakkinda bikac soru

1-kapak aldım. 2-3 güne elime geçer. hele bi gelsin durumu güncellerim.

2-bunu açıkçası ben de çok merak ediyorum. gerçekten led durumu can sıkıcı.

3-beni rahatsız etmiyor :)

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
Kapak için bir kaç tane link alabilir miyim arkadaşlar bende bakmak istiyorum :)

sedat27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
MI4
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ali Express te mi4 back cover yada battery cover diye arat çıkar. Kapaklar gelene kadar yontem buldum. Karfurdan kaplama folyolardan aldım. Arkayı kapladım. Gayet güzel oldu. Şeffaf olduğu için görünmüyor da.kayma çok azaldı

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
Teşekkürler hocam :)

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Nereden aldınız? ÖM atar mısın kardeşim?

Üst Alt