Mİ4 güncelleme

leronamso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
merhaba arkadaşlar, daha yeni bugün mi4 telefon aldım. daha önce xiaomi kullanmadığım için hala alışamadım. telefonumda şu an android 4.4.4 ve miui 7.0.5.0 sürümü yüklü. güncelleme kontrol et dediğimde hiç güncelleme bulamıyor telefon. fakat bir kaç kaynaktan okudum sanırım bazı telefonlara haftalık geliyomuş bazılarına gelmiyomuş vs tam anlayamadım. forumdaki güncel konular silinmiş o yüzden oradan da bir bilgiye ulaşamadım.

velhasıl kelam ben telefonumu böyle aldım ve direk kullanmaya vaşladım. en son güncel sürüm bu mudur ? ayrıca benim telefonum ota ile haftalık güncellemeleri alacak mı ?

teşekkürler.

emrullah0202u

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 8
Konular
5
Senin telefonuna stabil rom yüklenmiş o yüzden haftalık değil 2_3 ayda bir felan stabil yani kararlı ( en az hata) rom gelir. Eğer xiaomi.eu sitesinden rom indirirsen mi4 cihazına oda haftalık romdur ve her hafta güncelleme alırsın yani beta rom hata payı yüksek fakat her hafta düzenlemeler ve yenilikler geliyor.
Hatırlatma: şuanda mi4 için xiaomi.eu sitesinden haftalık güncelleme bulamayabilirsiniz çünkü marshmallow geleceği için bir kaç hafta atlattılar tahminimce 1_2 haftaya oda gelir

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi.eu sitesine Mi4 cihazlar için artık ihtiyaç yok. Eskiden Türkçe dil ve Google servisleri resmi olarak yayınlanmadığı için xiaomi.eu tarafından yayınlanırdı. Şimdi en.miui.com sitesindeki Global versiyonlarda Türkçe dil de var, Google servisleri de.
Lütfen sıkça sorulan sorular başlığına biraz göz atınız.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
leronamso telefonunuz hayırlı olsun hocam. Öncelkle kendinize mutlaka bir mi hsabı açın. Mi hesabı olmadan güncelleme alamıyorsunuz. Şu an sizin kullandığınız rom stable olarak adlandırılıyor ve güncelleme sıklığı bir kaç ayda bir. Eğer bir terslik olmazsa yarın yeni güncellemenin yayınlanması planlanıyor. OTA üzerinden gelecektir, yükle demeniz ve bittiğinde telefonunuzu yeniden başlatmanız telefonunuzu güncellemek için yeterli olacaktır.

Oyla:

leronamso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ederim. telefonumun kapasitif tuşları arızalı çıktı ben de satıcıya geri gönderdim. onarımı ya da değişimi yapılacak yarın. sorunu cözmek için kendim uğraşırken de güncelleme, rom atma, miflash kullanma vs öğrenmiş oldum.

Oyla:
Üst Alt