Mi4 geç tepki veriyor.

Emirhan2434

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan kaya
Cihazım
Iphone4S
Konular
2
selamın aleyküm bir yıl önce sıfır xioami mi4 cihazını aldım şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı arızası olmadı şuanda ekranında herhangi bir şey yapmak istediğimde cihaza dokunduğumda cihaz 2 3 saniye sonra tepki veriyor bunun hakkında herhangi bir bilgisi olan veya nasıl düzeleceğini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ( özellikle cantara bey ) bu konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Konu ilgili bölüme taşınmıştır. Konu başlığı daha anlaşılır hale getirilmiştir. Yardım, lütfen, bir bakarmısınız, acil gibi başlıklarla konu açmak yasaktır.
Telefonun format zamanı gelmiş gibi görünüyor. Mi4 bölümünde her türlü rehberi bulabilirsiniz.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Emirhan2434

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan kaya
Cihazım
Iphone4S
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap verdiğiniz için teşekkürler bu format için bilinen bir yer güvenilir bi yer biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Cevap verdiğiniz için teşekkürler bu format için bilinen bir yer güvenilir bi yer biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim
Hocam bilgilerinizi resimlerinizi yedekleyin fabrika ayarlarina donun telefonun sd hafizasi dahil

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bence de cihazı sıfırlamanın vakti gelmiş. :) Güzel bir yedek aldıktan sonra cihazınızı sıfırlayın hocam.

Sıfırlamak için üç seçenek mevcut.

Birincisi cınarım hocamın belirttiği telefon ayarlarından fabrika ayarlarına döndürmek.
İkincisi recovery ekranından wipe/wipe all yolunu izleyerek sıfırlamak.
Üçüncüsü ise fastboot ile wipe all seçeneği seçerek yeni rom yüklemek.

Her birinin nasıl yapılacağına SSS bölümünden ulaşabilirsiniz.

Dipnot: Sitemizde konu içerisinde birini etiketlemek isterseniz isminin başına @ simgesi ekleyebilirsiniz. :)

Oyla:

Emirhan2434

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emirhan kaya
Cihazım
Iphone4S
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fabrika ayarlarına döndük sonradan fastbootuda yaptık ama telefon açıldıktan sonra mi bulut sayfası geliyor sonradan mi bulut durduruldu diyor bu arada cantara bey geçen yapılan mi toplantısında bende bulunmuştum telefona yapılması gereken herşeyi yaptırdım ama hiç bir türlü sorunu çözemedik eğer telefon numaranızı verebilirseniz sevinirim daha yardımcı olmuş olursunuz teşekkür ediyorum

Oyla:
Üst Alt