Yardım Mi4 ekran da cizgiler oluştu

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
26.08.2016 cuma gunu telefonumu guncelledim ve yaklasık olarak 5 saat kullandıktan sonra gece saat 22.00 civarların da telefonumun tuş kilidini açmak için tuşa bastığım da ekran da kırmızı dikey çizgiler şeklin de açıldı. Telefon hiç bir şekilde darbe almadı. Sebebi ne olabilir lcd mi yoksa anakart mı?​

Ekli dosyalar

• IMG_20160827_175219.jpg
    IMG_20160827_175219.jpg
    800 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20160827_175150.jpg
    IMG_20160827_175150.jpg
    1.015 KB · Görüntüleme: 38

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Garanti halleder hocam

Oyla:

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam garanti mi keşke garantisiz telefon alsaydım daha iyi di garanti ye gonderdin kullanıcı kaynaklı darbe ve ekran kırık dediler bende yaptırmadım ve yarın tüketici hakem heyetine başvuracağım bakalım ne sonuç cıkacak

Son düzenleme:
Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Valla hocam garanti mi keşke garantisiz telefon alsaydım daha iyi di garanti ye gonderdin kullanıcı kaynaklı darbe ve ekran kırık dediler bende yaptırmadım ve yarın tüketici hakem heyetine başvuracağım bakalım ne sonuç cıkacak
Donanımsal sorun ama ısınma dan kaynaklı olabilir. Bazı güncellemeler cihazın çok ısınmasına sebep oluyor

Oyla:

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Dediğiniz gibi Donanım kaynaklı lı olduğu kesin. Isınmadan kaynaklı olsa cihaz acılırdı belli bi süre sonra ama acılmıyor.
Eger donanımsal ise bunun boyle calışmasına ne neden olabilir benim aklıma anakart birde ekrana görüntüyü veren kablo geldi ama emin degilim

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Dediğiniz gibi Donanım kaynaklı lı olduğu kesin. Isınmadan kaynaklı olsa cihaz acılırdı belli bi süre sonra ama acılmıyor.
Eger donanımsal ise bunun boyle calışmasına ne neden olabilir benim aklıma anakart birde ekrana görüntüyü veren kablo geldi ama emin degilim
Tahminim ısınmadan sonra kalıcı hasar kaldı. Ve ekran la anakartin birleştiği kısım zarar gördü. Problemin nerde olduğunu cozerseniz yurt dışında ekranlar 75 lira kendiniz bile takabilirsiniz

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7

dediginiz seyi benim tabletim içinde demislerdi gittim sikayet ettim tamiri gerçeklesti.Ekranda darbe yok ama ekran kırılıyo dokunmatık ve benden para istendi sonuc yaptılar

Oyla:

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
dediginiz seyi benim tabletim içinde demislerdi gittim sikayet ettim tamiri gerçeklesti.Ekranda darbe yok ama ekran kırılıyo dokunmatık ve benden para istendi sonuc yaptılar

Şikayetinizi nereye yaptınız? Bu telefonun aldığım yerin anlaştığı servis RİTZY diye biyer cok dandik bi servis.

Oyla:

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
Tahminim ısınmadan sonra kalıcı hasar kaldı. Ve ekran la anakartin birleştiği kısım zarar gördü. Problemin nerde olduğunu cozerseniz yurt dışında ekranlar 75 lira kendiniz bile takabilirsiniz
Problemin nerden kaynaklandığını bi bilsem gerisi kolay. Dediğin gibi ekran fiyatları 75 tl anakart ta buldum 34 tl ye ama sorunun ne olduğunu bilmeden de alamıyorum

Oyla:
Üst Alt