Alış Mi4 anten,sinyal Flex kablosu

blackmannnnn19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi4
Konular
10
merhaba arkadaslar,

Mi4 cihazının ekranını değiştirirken bu kablonun ucu kırıldı, dolayısıyla telefona sinyal gelmiyor, telefon şebeke bulamıyor. bu kabloyu tr de bulamadım, AliExpress ten sipariş verdim, ancak gelmesi uzun zaman alıyor. elinde fazladan bulunan var mı? yada tr de satış yapan bir yer bilen var mı?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cihanmi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihan
Cihazım
mi4
Konular
1
slm kardeş bendede aynı sıkıntı olmuştu. 2 tene xiaomi mi4 flex kablo sipariş verdim TR de bulamdım mecburen aliexpres 2 tane ayrısipariş verdim. 37günde sonra geldi. birini kullandım diğeri hala kutusu kapalı benim adıma kayıtlı duruyor. Eğer almak istersen piyasada geneli olarak 15-tl satabilirim. almak isterseniz (pazar) pazartesi gönderebilirim :)

blackmannnnn19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi4
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok saol kardeşim 1.5 dolarlık şeyi 15tl ye mı satıyorsun? 1ay beklerim daha iyi

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
15tl iyi fiyat. 1 ay bekleyin bence de.

bir kişi nedense 5tl'ye gm anten kablosu satıyor. 10-32tl arasında piyasası.

yeni yıl da geldi, postalardaki yoğunluk malum. 50 günde ancak gelir. Siz kabloya değil, size verilen hızlı cihazınızı kullanabilme hizmetine para vermiş olacakTINIZ.

blackmannnnn19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi4
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç günde geleceğinin bir önemi yoktur, zaten sipariş verelim 2 haftayı geçti ürün TR ye girişte yaptı. önemli olan, ürünün 2 tanesinin fiyatı 2.5dolar, ben 1.5dolara bir tane aldım. yani TL ye cevirsek 5TL olur, 5 TL lik ürün 15TL +10TL de kargo eklersek 25TL olur. yani 5katı. Ben burda zaten fazladan elinde olan var mı dedim, satan var mı demedim. Satıcı birisi olsa para istemesini anlarım da, satıcı olmayan birisinin elinde fazladan bulunan ve hiç bir işine yaramayan 5TL lik küçük bir kabloya 15TL istemesini anlayamadım.neyse uzatmanın anlamı yok zaten, benim ürün 1ay sonra da gelse bekleyeceğim

cihanmi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihan
Cihazım
mi4
Konular
1
ben burda orjınal olsun diye burdan aldım 2 dolardan

uygun fiyatlısını istersen 0,91 dolardan burdan da bakabilirsin...

iyi alışverişler....

posıtıve

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
birde şu var kargo cuyu ayağına kadar çağıran selduman o flex anten kablosunu yollladığında sadece kargo ücreti 21 tl tutmakta
2 hafta evvel mi4 lcd almıştım kendisinden kargo su 21 tl tuttu aras ile ..ve epey hüsrana uğramıştım

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
birde şu var kargo cuyu ayağına kadar çağıran selduman o flex anten kablosunu yollladığında sadece kargo ücreti 21 tl tutmakta
2 hafta evvel mi4 lcd almıştım kendisinden kargo su 21 tl tuttu aras ile ..ve epey hüsrana uğramıştım

Aras kargo dibimde. Kargo ayağıma çağırma adetim yok, çağıranı da sevmem. BÜYÜK YALAN KONUŞUYORSUNUZ, Adresiniz mobile bölge, haftanın belirli günleri teslim edilen bölge ise o bölgelerde kargo ücretleri daha yüksek oluyor. Kargo anlaşmam YOK. Kargo ücretleri şubeden veriyorum kargoyu adrese teslim 12-18tl mesafeye göre, şubeden alırsa alıcı 9-15tl. MOBİL BÖLGE DEĞİLSE.

PTT, şubeden alırsanız 7TL, adrese teslim 9TL den başlıyor.

Ülkeki petrol döviz fiyatı artışının sorumlusu ben değilim.

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Bende bir anımı yazayım

Kadıköy yazıcıoğlu işhanından basmalı buton aldım 2 adet tanesi 25 kuruş bu iki butonuda bozdum mahalleye çıktım elektronikçide buldum 2 adet aynı butona 5 TL istedi kime ne diyeyim artık

Üst Alt