Yardım mi3 lte desteği

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18

burda bazıları mi3 ile 4g ye bağlandıklarını yazmışlar.8974 işlemci destekler demişler.
cpu z benim işlemciyi 8974 görüyor fakat 4 g ye bağlanamıyorum.bilgisi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

burda bazıları mi3 ile 4g ye bağlandıklarını yazmışlar.8974 işlemci destekler demişler.
cpu z benim işlemciyi 8974 görüyor fakat 4 g ye bağlanamıyorum.bilgisi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
Hocam, ilk sayfaya baktım, herhangi bir bilgi yok. Konu bir rehber konusu olmadığı için ilk sayfa sonunda bırakmak zorunda kaldım. Sadece varsayımlarla konuşmuşlar. 8274 ile 8974 arasındaki farkları falan. Ama kimse şöyle şöyle yapın, şu Modem dosyasını yükleyin, şu ayarları yapın falan yazmamış. Sadece teorik olarak konuşulmuş. Kim bağlanmış anlamadım.
Eğer hiçbirşey yapmak gerekmiyorsa mobil ayarlardan LTE seçmeniz yeterli. Forumda benim videolu anlatımım da var. O şekilde de deneyebilirsiniz.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
chatin_62 hocam tüm mesajları teker teker okudum. Özetle neden Mi3'te LTE olamayacağı son derece mantıklı sebeplere dayandırılarak açıklanmış ancak son mesajlarda sizin yönteminizi uygulayarak 4G'ye bağlandığını söyleyen kullanıcılar var... Denemekten zarar gelmez bence. Hatta eve gidince eşimin telefonunda ben de bir deneyeyim bakalım :)

Oyla:

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, ilk sayfaya baktım, herhangi bir bilgi yok. Konu bir rehber konusu olmadığı için ilk sayfa sonunda bırakmak zorunda kaldım. Sadece varsayımlarla konuşmuşlar. 8274 ile 8974 arasındaki farkları falan. Ama kimse şöyle şöyle yapın, şu Modem dosyasını yükleyin, şu ayarları yapın falan yazmamış. Sadece teorik olarak konuşulmuş. Kim bağlanmış anlamadım.
Eğer hiçbirşey yapmak gerekmiyorsa mobil ayarlardan LTE seçmeniz yeterli. Forumda benim videolu anlatımım da var. O şekilde de deneyebilirsiniz.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Denedim hepsini zaten hocam rom degiştirip ivan geliştirisinin romunu yükledim,bu romda 4g öncelikli şebeke olarak secilebiliyor.qpst ile baktım frekans bandlarının hepsi açık.ama sonuç yok.
cantara hocam ekran görüntüleri var başka cihazlara mı ait acaba.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ekran görüntüleri farklı cihazlara da ait olabilir, desteklenen bantlar -eğer destekliyorsa- bizim ülkemizde kullanılmıyor olabilir, sadece belirli bir seri cihazda böyle bir durum oluşmuş olabilir vs. Yani olasılıklar çok fazla ve maalesef hiç bir yerde kesin bilgi bulamıyorum :)

Oyla:
Üst Alt