mi3 kamera sorunu

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
selam arkadaşlar cihazı yeni aldım, çok temiz kullanmış bir arkadaştan, kamera yazılımında sorun var, kamera açılır gibi oluyor fakat hemen kapanıyor, kamera durdu diye hata veriyor, marketten başka kameralar denedim problem yok, neden olabilir acaba bilgisi olan yazsın, fabrika ayarları, önbellek v.s biçok şey denedim???

intibak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
4
5.4.17 di sanırım önceki rom ve bu romda bi sıkıntı var sanırım . 
Bizim biradere anı sey oldu   [font='Open Sans', sans-serif]5.4.24 multi rom kurduk geçti şuan çalışıyor @oruba

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol kardeşim, 5.4,17 evet şu anda o var, O dediğin romu nasıl kurdunuz kardeşim, telefonu yeni aldım, kendi kendine güncellenmezmiki rom? beklesem falan, anlatırsan yahut anlatan bi link verirsen hallederim sanırım, cwm ile android de rom kuruyodum, ama miui recovery farklıdır sanırım...

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
HiddeNKinG' Alıntı:
Telefonun güncelleme uygulamasına gel ve güncellemeleri kontrol edip yeni gelen güncellemeyi yükleyin

Daha gelmemiş sanırım. Ablam'ın Mi4'üne de olmuş, kız kafayı yiyecek kamera açılmıyor diye. :))

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
multi romları   takip etmek daha mantıklı çünkü otası her zaman çalışmıyor, ayrıca kamera sorunsuz ama şarj konusunda birşey diyemiyorum dün akşam hızlı gidiyordu şimdi boşta duruyor 7 den beri %6 inmiş.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
S.O.S

catlax66' Alıntı:
multi romları   takip etmek daha mantıklı çünkü otası her zaman çalışmıyor, ayrıca kamera sorunsuz ama şarj konusunda birşey diyemiyorum dün akşam hızlı gidiyordu şimdi boşta duruyor 7 den beri %6 inmiş.

bahsedilen versiyonu kurmak için cvm kurdum, var olan sistemi yedekledim fakat cwm update.zip dosyasını görmüyor, siz nasıl kurdunuz beyler? orjinal recovery ilemi kurdunuz, eğer öyleyse cwm yi kaldırıp orjinal recovery ye nasıl döndürürüm telefonu? Acil yardım

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
RE: S.O.S

oruba' Alıntı:
catlax66' Alıntı:

bahsedilen versiyonu kurmak için cvm kurdum, var olan sistemi yedekledim fakat cwm update.zip dosyasını görmüyor, siz nasıl kurdunuz beyler? orjinal recovery ilemi kurdunuz, eğer öyleyse cwm yi kaldırıp orjinal recovery ye nasıl döndürürüm telefonu? Acil yardım
güncelleme uygulaması üzerinden yüklüyorsunuz hocam recovery e girmenize gerek yoktu madem cwm kurdunuz indirdiğiniz romu oradan kurun zaten türkçe rom kullanıyorsanız wipe yapmanıza gerek yok

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
hallettim beyler: http://htcfanboys.com/download/acid/?action=load&file=74877 adresindeki romu indirip kurdum (5.4.24 multi rom) kamera sorunu halloldu ve türkçe rom.

Heykeli dikilesi yüce insan, intibak@ arkadaşa özellikler teşekkürler, whatsaptan yardımcı oldu sağolsun.... :)

Oyla:
Üst Alt