Direnç ile kayıt oluyor diye biliyorum. Gittiği yere kadar kayıtsız kullanıp kayıt çıktığında kayit yaptırmak mantıklı geliyor.IMEI atılamıyor hocam, kullanıcıları yorumlarını inceleyebilirsiniz.
Ana Başlık - Xiaomi 11T Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]
Xiaomi 11T Pro Gerçekleştirilen etkinlik ile birlikte Xaiomi 11T Pro tanıtıldı. Genel olarak özelliklerine değinecek olursak, Snapdragon 888 Xiaomi 11T Pro Snapdragon 888 yonga seti tarafından desteklenmektedir. 5nm mimarisi ile üretilen bu yonga seti Sekiz çekirdekli (1x2.84 GHz...forum.miuiturkiye.net
Hocam dediğin gibi 11t prov7500 lira ama s21fe 10000 civarları. O kadar çıkmak istemiyorumXiaomi almanın hiç bir mantığı yok mi 11t kameraları kötü 11t pro fena değil ama Samsung üretimi 888 işlemcisi ısınma sorunu var zaten 11t pro yurtdisi 8500 TL imei atma devride bitti ben o fiyatlarda s21 fe alırım.
O sizin tercihiniz tabii ki, şahsen o kadar para verdiğim cihaza müdahale ettirmezdim.Direnç ile kayıt oluyor diye biliyorum. Gittiği yere kadar kayıtsız kullanıp kayıt çıktığında kayit yaptırmak mantıklı geliyor.