Yardım Mi11T Pro-Telefon Konuşması Sırasında Ekran Kapanıyor

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
Arkadaşlar merhaba telefon konuşmasını sırasında kulağıma götürmediğim halde yüzüme doğru gösterdiğimde az yakınlaştırsam veya hareket ettirsem ekran kapanıyor.
Bu yöntemin normal de kulağımza götürdüğümüz de çalışması gerekirken ki çalışıyor hiç problem yok fakat belirttiğim sorunun çözümü var mı ?

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Anladığım kadarıyla cihazın sensörlerinde bir sıkıntı var. Cihazın sürümü nedir ? Birde cihazda kullandığınız kılıf yada ekran koruyucu ön kameranın önünü kapatıyormu ?

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla cihazın sensörlerinde bir sıkıntı var. Cihazın sürümü nedir ? Birde cihazda kullandığınız kılıf yada ekran koruyucu ön kameranın önünü kapatıyormu ?
hocam cihaz 0 daha nasıl sıkıntı olabilir ki
sürüm:12.5.10

kutu içeriğinden çıkan kılıfı kullanıyorum , birde ekran koruyucusu normal bir şekilde takılı yani

bu sorunu yaşayan bir başkası daha varmış bu arada

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
hocam cihaz 0 daha nasıl sıkıntı olabilir ki
sürüm:12.5.10

kutu içeriğinden çıkan kılıfı kullanıyorum , birde ekran koruyucusu normal bir şekilde takılı yani

bu sorunu yaşayan bir başkası daha varmış bu arada
Sıfır olsun bu elektronik cihaz sorun çıkarabilir bende bilgisayar aldım sıfır sorunlu çıktı sıfır olunca malesef sorunsuz olmuyor hep.Soruna gelirsek sensör sorunu var ama kronik mi onu bilmiyorum bende kullanıyorum cihazdan bu sorunu görmedim

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
Sıfır olsun bu elektronik cihaz sorun çıkarabilir bende bilgisayar aldım sıfır sorunlu çıktı sıfır olunca malesef sorunsuz olmuyor hep.Soruna gelirsek sensör sorunu var ama kronik mi onu bilmiyorum bende kullanıyorum cihazdan bu sorunu görmedim

Valla hocam telefonu yüzümüze tutunca belli bir mesafeden konuşma esnasında ekranın kapanmaması lazım anlamadım gitti

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Önceki cihazlarda kulağa götürsen bile kapanmama sorunu vardı, bunda da erken kapanma sorunu mu var? Xiaomi orta yolu bulamadı bir türlü :D

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
Önceki cihazlarda kulağa götürsen bile kapanmama sorunu vardı, bunda da erken kapanma sorunu mu var? Xiaomi orta yolu bulamadı bir türlü :D

Sanırım sorunu çözdüm gibi hocam
youtubeda ki sensör ayar kısmıan girip sekronize edince çözüldü galiba şuan yaşamıyorum

Üst Alt