- Adım
- ömer
- Cihazım
- Huawei p20 lite
- Konular
- 1
Birebir aynı sorunu yaşıyorum , var mı bu konnektör parça olarak acaba yardımcı olacak gruptan birileri
Yaptırdım 2 bin de para verdim yedek olarak tutayım dedim daha kullanmadım bile 3-4 ay sonra arada birkaç ufak oyun yükledim koltukta otururken elimden halıya düştü ve sonuç yine aynısı oldu. Kalitesiz işçilik boşa giden paralar. İşini düzgün yapan yok maalesef. O yüzden boşa para veripte yaptırmamak gerek.Birebir aynı sorunu yaşıyorum , var mı bu konnektör parça olarak acaba yardımcı olacak gruptan birileri
Çok geçmiş olsun hocam, aynı cihazı bende kullanıyorum ve çok memnunum.. Yokmu İstanbul, Ankara gibi yerlerde akrabalar, tanıdıklar, onlara gönderebilseydiniz keşkeYaptırdım 2 bin de para verdim yedek olarak tutayım dedim daha kullanmadım bile 3-4 ay sonra arada birkaç ufak oyun yükledim koltukta otururken elimden halıya düştü ve sonuç yine aynısı oldu. Kalitesiz işçilik boşa giden paralar. İşini düzgün yapan yok maalesef. O yüzden boşa para veripte yaptırmamak gerek.
Hocam tanıdık bildik bir yer yok maalesef. Arkadaşım var ankarada ama çok anlamaz. Telefonun arka kapağınıda değiştirecekti adam kırık bir şekilde öyle yapıştırmış geri. Çok moralimi bozdular açıkçası. Varsa sizin bildiğiniz işçiliği düzgün biri direk göndereyim telefonu.Çok geçmiş olsun hocam, aynı cihazı bende kullanıyorum ve çok memnunum.. Yokmu İstanbul, Ankara gibi yerlerde akrabalar, tanıdıklar, onlara gönderebilseydiniz keşke
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tanıdığım hem var hem yok hocam ama Üstadımız, adminimiz Sayın casibao hocamın size yardımcı olabileceğini düşünüyorum...bu mesajı görünce, size dönerHocam tanıdık bildik bir yer yok maalesef. Arkadaşım var ankarada ama çok anlamaz. Telefonun arka kapağınıda değiştirecekti adam kırık bir şekilde öyle yapıştırmış geri. Çok moralimi bozdular açıkçası. Varsa sizin bildiğiniz işçiliği düzgün biri direk göndereyim telefonu.
Anladım hocam umarım yardımcı olur. Son bir kez daha deneyelim bakalım olursa olur zaten olmazsa da kaldırır koyarım kenara belki bir gün birinin işine yarar yedek parça olarak. Bizim Adanada düzgün esnaf bulamadım bulduğumda bu şekilde yaptı. Artık çok bir beklentim yok. Telefonum güzeldi iyiydi gerçekten. Ama yapacak birşey kalmadı maalesef. Hayırlısı bakalım.Tanıdığım hem var hem yok hocam ama Üstadımız, adminimiz Sayın casibao hocamın size yardımcı olabileceğini düşünüyorum...bu mesajı görünce, size döner
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende çok severek kullanıyorum yeni telefon almak istemiyorum ama sıkıntılı bir durum aldığından beri Flex kablo çıkıp duruyordu sürekli kapağı açıp takıyordum çok gıcık ettiAnladım hocam umarım yardımcı olur. Son bir kez daha deneyelim bakalım olursa olur zaten olmazsa da kaldırır koyarım kenara belki bir gün birinin işine yarar yedek parça olarak. Bizim Adanada düzgün esnaf bulamadım bulduğumda bu şekilde yaptı. Artık çok bir beklentim yok. Telefonum güzeldi iyiydi gerçekten. Ama yapacak birşey kalmadı maalesef. Hayırlısı bakalım.
Çok güzel ve güçlü bir telefon her işimi görüyordu benim. Çok memnundum açıkçası. Umarım casibao hocamız yardımcı olur. Tekrar hayata döner telefon.Bende çok severek kullanıyorum yeni telefon almak istemiyorum ama sıkıntılı bir durum aldığından beri Flex kablo çıkıp duruyordu sürekli kapağı açıp takıyordum çok gıcık etti
Ama ne kasma ne donma kaç yıldır çok güzel kullanıyordum varsa sağlam yapacak biri bende istiyorum tamirat