Soru Mi11T almalı mıyım?

Demirbjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi5 prime
Konular
3
Arkadaşlar merhaba
Room root vs işleri ile alakası olmayan standart bir kullaniciyim red mi note 7 kullanıyorum.yavasladi ve performansı düştü o yüzden Mi11T düşünüyorum tabi ki fiyatlar malum o yüzden yurt dışı olacak.
Bu repair işleri vs beni zorlar mı yada karşıma farklı problemler çıkar mı bu telefonda.
Sizlerin fikrini almak istediğim için danisiyorum
Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
ben bugün note 8den geçtim üzmez ama kamera olarak çok beklentiye girme

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
ben bugün note 8den geçtim üzmez ama kamera olarak çok beklentiye girme
Dediğinize katılıyorum 11T kullanıcısıyım daha öncesin de de 10T kullandım benim düşüncemle 10T 64mgp kamerası baya güzeldi Gcam ile daha da güzel oluyordu 11T ile çektiğim fotoları bir türlü beğenemiyorum Gcam ile anca tatmin ediyor cihaz beni yeterli ışıkta 108mgp kamera güzel iş başarıyor da düşük ışıklarda meh dedirtebiliyor benim düşüncem bunun dışında telefonda oyun oynamıyorum yüklemedim de performans konusunda genel olarak herkes övüyor genel günlük kullanım da aşırı iyi 120hz ile 1 günümü çok rahat çıkartabiliyorum gündüz hava da ise parlaklık yeterince iyi

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Dediğinize katılıyorum 11T kullanıcısıyım daha öncesin de de 10T kullandım benim düşüncemle 10T 64mgp kamerası baya güzeldi Gcam ile daha da güzel oluyordu 11T ile çektiğim fotoları bir türlü beğenemiyorum Gcam ile anca tatmin ediyor cihaz beni yeterli ışıkta 108mgp kamera güzel iş başarıyor da düşük ışıklarda meh dedirtebiliyor benim düşüncem bunun dışında telefonda oyun oynamıyorum yüklemedim de performans konusunda genel olarak herkes övüyor genel günlük kullanım da aşırı iyi 120hz ile 1 günümü çok rahat çıkartabiliyorum gündüz hava da ise parlaklık yeterince iyi
gcam sürümü nedir? ayrıca 120hz de kaç saat ekran süresi alıyorsun? şunu da belirtmek istiyorum bu cihaza bu kamera hiç yakışmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu yorumunuza birde hoparlör kalitesini eklmek istiyorum ses olarak çok yüksek değil ama kalite olarak baya tatminkar

Son düzenleme:

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
gcam sürümü nedir? ayrıca 120hz de kaç saat ekran süresi alıyorsun? şunu da belirtmek istiyorum bu cihaza bu kamera hiç yakışmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu yorumunuza birde hoparlör kalitesini eklmek istiyorum ses olarak çok yüksek değil ama kalite olarak baya tatminkar
gcam çok kasıyordu ve de çökmeler oluyordu bir kaç defa kullandım sildim
3 gündür 120hz kullanıyorum cihazı şuan şarjım 83 ve 21 saat ekran süresi alıyorum şuan
evet hoparlör sesleri çok yüksek değil ama 3 hoparlörün de aktif çalışması çok güzel harmanlarla dolby atmos la ayrı bir film izleme keyfi veriyor geceleri yatarken

Demirbjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi5 prime
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler
Sanırim benim işimi görecek bir cihaz kamera çokta önemli değil benim için oyun olarakta çok bir oyun oynadığım yok y.disi bir cihaz bakicam artık

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Cevaplar için teşekkürler
Sanırim benim işimi görecek bir cihaz kamera çokta önemli değil benim için oyun olarakta çok bir oyun oynadığım yok y.disi bir cihaz bakicam artık

Hocam 10T/10T pro bulursanız kaçırmayın çok sağlam cihaz

Demirbjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Mi5 prime
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar mi11T 8/256 ile tanıştık bugün satın aldım bakalım artık umarım üzmez

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Arkadaşlar mi11T 8/256 ile tanıştık bugün satın aldım bakalım artık umarım üzmez

hayırlı olsun iyi günler de kullanınız ve de şimdiden bl kilidini açınız ileride ne olur ne olmaz bilinmiyor hazırda bulunsun cihaz

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51

MIUI 13 yüklediniz mi ? Ben yükledim şarjı çok çabuk bitiyor. Siz de durum nedir acaba

Üst Alt