Yardım mi11 ultra telefon açılmıyor

mguney

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
mi5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global TR rom (Miui 12)
Telefon Modeli
mi11 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Telefonum yurtdışı ve direnç işlemi ile imei kaydı yapılmıştır. Normal çalışırken root nedeniyle çalışmayan uygulamaları çalıştırabilmek için Magisk programından zygisk kısmını aktif ettim ve yeniden başlatmak istedim. Ancak telefon açılmaz oldu. Bilgisayara bağladığımda aygıt yöneticisinde com14 olarak görünüyor ama herhangi bir işlem yapılamıyor. Bilgisayara bağlı iken power tuşuna basılı tutunca bağlantı kopuyor ve geri geliyor ama durum bundan ibaret. Başka hiç hareket yok. Telefonu çok beğenerek aldık ve enabız açılabilsin diye bu işlemi yaptım ama durum bu arkadaşlar. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Geçmiş olsun hocam. Cihazınız EDL modda. Bu modda işlem yapılabilmesi için yetkili hesaba ihtiyaç var. O da ücretli olur.

Bir diğer seçenek ise cihazı edl'den çıkartmaya çalışmak. Cihazın batarya bağlantısını söküp takabilir ya da bataryanın bitmesini bekleyebilirsiniz. Bir ihtimal EDL'den çıkabilir.

Oyla:

mguney

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam. Cihazınız EDL modda. Bu modda işlem yapılabilmesi için yetkili hesaba ihtiyaç var. O da ücretli olur.

Bir diğer seçenek ise cihazı edl'den çıkartmaya çalışmak. Cihazın batarya bağlantısını söküp takabilir ya da bataryanın bitmesini bekleyebilirsiniz. Bir ihtimal EDL'den çıkabilir.
Cevap için çok teşekkür ederim. Ücret konusunda bilginiz var mı? Ankara'da nerede yaptırabilirim. Pilin bitmesi ne kadar sürer bilemiyorum. O da kesin çözüm değil anladığım kadarıyla. Yapilmasi için arka kapağın açılması şart mıdır acaba...

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Cevap için çok teşekkür ederim. Ücret konusunda bilginiz var mı? Ankara'da nerede yaptırabilirim. Pilin bitmesi ne kadar sürer bilemiyorum. O da kesin çözüm değil anladığım kadarıyla. Yapilmasi için arka kapağın açılması şart mıdır acaba...
10-20$ gibi bir ücretle yurtdışı satışlar var ama yurtiçinde çok daha yüksek fiyatlar çıkartıyorlar hocam.

Evet pilin bitmesi kesin çözüm değil hatta düzelmeme ihtimali %80.

Pil bağlantısının sökülmesi için evet arka kapağın açılması şart ancak yetkili hesapla işlem için arka kapak açılmasının nedeni cihazı EDL'ye almaktır. Sizin cihazınız zaten EDL'de olduğu için arka kapak açılmadan da yapılabilir.

Oyla:

halidyigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halid
Cihazım
Mı 10 lite 5G
Meslek
Ekip üyesi
Konular
17
Merhaba. Telefonum yurtdışı ve direnç işlemi ile imei kaydı yapılmıştır. Normal çalışırken root nedeniyle çalışmayan uygulamaları çalıştırabilmek için Magisk programından zygisk kısmını aktif ettim ve yeniden başlatmak istedim. Ancak telefon açılmaz oldu. Bilgisayara bağladığımda aygıt yöneticisinde com14 olarak görünüyor ama herhangi bir işlem yapılamıyor. Bilgisayara bağlı iken power tuşuna basılı tutunca bağlantı kopuyor ve geri geliyor ama durum bundan ibaret. Başka hiç hareket yok. Telefonu çok beğenerek aldık ve enabız açılabilsin diye bu işlemi yaptım ama durum bu arkadaşlar. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Mi flash ile rom atmayı denediniz mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aygıt yöneticisinden com14'u bulup ADB'ye çevirin sürücü güncelleme kısmından

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
usb 2.0 olan bir porta bağlıyabilirmisiniz telefonu 3 de olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka bir bilgisayar var ise oda olur

Son düzenleme:
Oyla:

ahmetnerit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmetnerit
Cihazım
xiaomi max
Konular
2
Benimde cihazım dün birden bire kapandı hiç bir tepki vermiyor.
Ankaradayım biraz önce bildiğim bir servise bıraktım bekliyorum. Siz ne yaptınız düzeldi mi nasıl çözdünüz?

Oyla:

Mahir02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
General Mobi
Konular
8
Benimde cihazım dün birden bire kapandı hiç bir tepki vermiyor.
Ankaradayım biraz önce bildiğim bir servise bıraktım bekliyorum. Siz ne yaptınız düzeldi mi nasıl çözdünüz?
Çözüldü mü? sorunu neydi. Bende de şuan aynı durum mevcut tepkisi Yok

Oyla:
Üst Alt