Yardım mi11 ultra bootloader açılmamış cihaz

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
mi11 ultra bootloader açılmamış cihazda endonezya kurabilirmiyim. ve ya neler kurabilirim.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
mi11 ultra bootloader açılmamış cihazda endonezya kurabilirmiyim. ve ya neler kurabilirim.

Hayır kuramazsınız. Güncelleyici uygulamasında rom ismi değiştirerek yapılan bir yöntem vardı ancak o açık kapatıldı. Zaten sağlıklı bir yöntem değildi. Özetle ya güncelleme beklemeniz ya da bootloader açmanız gerekli.

Lutfen bir soru sorarken konuyu açınız. Endonezya romu kurmak mı istiyor sunuz?
Nasıl bir açıklık bekliyorsunuz? arkadaş çok net sormuş zaten sorusunu...

bedirhan yılmaz 🇹🇷

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bedirhan
Cihazım
redmi 9T (lime)
Konular
1
Hayır kuramazsınız. Güncelleyici uygulamasında rom ismi değiştirerek yapılan bir yöntem vardı ancak o açık kapatıldı. Zaten sağlıklı bir yöntem değildi. Özetle ya güncelleme beklemeniz ya da bootloader açmanız gerekli.

Nasıl bir açıklık bekliyorsunuz? arkadaş çok net sormuş zaten sorusunu...
Biraz mantık kurun bootlooader olmadan güncelleme kandırma taktiğiyle geçiş yapabilir soruyorum adama custom mu yoksa miui recovery ROM mu kuracak? Biraz mantık kur.

Proloader

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Promechanic
Cihazım
mi 10t
Konular
4
Hocam çok Aceleniz yoksa bootloader kilidinizi açın öyle kurun eğer Aceleniz varsa forumumuzda teknisyen arkadaşlarımız uzak bağlantı ile yetkili hesap kullanarak işlemi yapabilirler ancak serverlar açık mı değil mi bilmiyorum link bırakıyorum buraya buradan destek alın Ücretli Onarımlar

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Biraz mantık kurun bootlooader olmadan güncelleme kandırma taktiğiyle geçiş yapabilir soruyorum adama custom mu yoksa miui recovery ROM mu kuracak? Biraz mantık kur.

Yok yahu burada mantık kurmaya gerek yok. Okuduğunu anlayabilecek kadar IQ yeterli. Bu çok basit yeter kriter yerine getirildikten sonra mantık kurma konusunda tavsiye verebilme yetisine sahip olup olunmadığı tabii ki tartışılabilir.

Çok net yazmış arkadaş.

Direkt kopyalayıp yapıştırıyorum.

"mi11 ultra bootloader açılmamış cihazda endonezya kurabilirmiyim"

Tamam imla hatası var ama bir stock rom olan endonezya rom kurmak istediğini belirtmiş ve bu romu kurup kuramayacağını sormuş.

Bu soruya verdiğiniz cevap da

"Endonezya romu kurmak mı istiyor sunuz?"

Böyle özetleyip yazınca da çok komik oldu yahu... Yok kurmayacak romu paket yapıp derin dondurucuda saklayacakmış! Bu kadar saçma soru sorup da mantık kur demek ayrı bir cesaret örneği. Ben de şu soruyu soran adama uzun uzun açıklamaya çalıştım. Çok lüzumsuz oldu, tüm forum sakinlerinden özür dilerim.

O kadar da yazdım silmeyeyim bari ama profildeki engel tuşuna basıyorum bilginiz olsun, iyi forumlar size facepalm~~

kian

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
11T Pro
Konular
1
Abicim B.L kilidini aç endonezya rom kur bende aynısnı yaptım ve memnunum

Üst Alt