Yardım Mi11 lite dokonmatik sorunu

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
Merhaba Mi11 lite cihazımda ekranın sadece en üst kısmında ghost touch var. bazı internet sitelerinde miui 12.5 ile bu sorunun meydana geldiğini söyleyenler var bende bt kilidini açmak için başvuru yaptım açlınca miui 12'ye düşürücem umarım sorun çözülür. Herzaman olmuyor bazen 1 saat boyunca hiç olmuyor sorun donanımsal değildir umarım.

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Merhaba Mi11 lite cihazımda ekranın sadece en üst kısmında ghost touch var. bazı internet sitelerinde miui 12.5 ile bu sorunun meydana geldiğini söyleyenler var bende bt kilidini açmak için başvuru yaptım açlınca miui 12'ye düşürücem umarım sorun çözülür. Herzaman olmuyor bazen 1 saat boyunca hiç olmuyor sorun donanımsal değildir umarım.
Alakasi yok donanimsal bi sorun gelistirici seceneklerini ac dokunmalari goster de dokunmadigin halde ust kisimda dokunmalarin oldugunu goreceksin. Yenisini iste cihazin

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ceho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyhan
Cihazım
Red mi note 5 p
Konular
0
Slm mi 11 lite cihazı almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alakasi yok donanimsal bi sorun gelistirici seceneklerini ac dokunmalari goster de dokunmadigin halde ust kisimda dokunmalarin oldugunu goreceksin. Yenisini iste cihazin

Cihaz yurtdışı bu yüzden yenisini isteme şansım yok :(

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Panel sıkıntılı aynı durum benim de basıma geldi ekranın üst kısmı kendi kendine basıyor YouTube ta video izleyemiyordum iade ettim yenisini aldım cihazın

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Panel sıkıntılı aynı durum benim de basıma geldi ekranın üst kısmı kendi kendine basıyor YouTube ta video izleyemiyordum iade ettim yenisini aldım cihazın
Yeni cihazınızın yazılım sürümü nedir acaba ? Benim cihaz yurtdışı olduğu için iade edemiyorum BT kilidi açıldıktan sonra 12.0.8'e döneceğim bir umut.

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Yeni cihazınızın yazılım sürümü nedir acaba ? Benim cihaz yurtdışı olduğu için iade edemiyorum BT kilidi açıldıktan sonra 12.0.8'e döneceğim bir umut.
Umut etme kardesim yazilimla alakasi yok onun panelin degisimi gerek.

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Sürüm ile alakası yok hocam. Sorun tamamen panelden kaynaklı. Mutemelen mi 11 lite de bu kronik sorun gibi duruyor. Yabancı forumlarda da çok denk geldim bu soruna. Benim cihazda yurtdışı idi. Daha ilk gün açar açmaz whatsaptan story ler kendi kendine kapanıyor geçiş aşırı hızlanıyordu. Sonra ek ayarlardan dokunmaları göster seçeneğini aktif ettim. Birde ne göreyim ekranın üst kısmı kendi kendine dokunuyor. Kapatıp açıyorum düzelir gibi oluyor sonra aynı şekilde tekrarlıyordu. Youtube'tan bir video izlemeye kalkayım dedim. Videoyu sürekli başa sardırıyordu. Format attım düzelmedi. Bende cihazı iade ettim aynı cihazdan aldım. Şuan bunda sorun yok.

Massaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erzan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
Bende yıllardır kullandığım cihazları dokunmaları göster açık şekilde kullanıyorum. Bu cihazda çok farklı bir durum yaşıyorum. Normalde hiçbir sorun yokken PDF dosyalarını açtığımda ekranın sağ en üstte ghost touch oluşuyor. Uygulamadan çıkıyorum kesiliyor.

Üst Alt