Sohbet Mİ10T vs S20FE ? Hangisi Alınır.

Producer3838

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adh
Cihazım
Hidd
Konular
8
Mi10t'ye rakip olarak sd865li se20fe pıyasaya yenı yenı cıkıyor arkadaslar sizce hangisi alınır ?
Mi10t sensör sorununu çözse pek düsünmeyecegım ama ne zaman çözer bilinmez. Sizce hangisini alayım. Teşekkürler.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Snapdragonlu S20 FE Mi 10T'nin fersah fersah önünde. Hatta Mi 10T'nin tek artısı 865'di, şuan hiçbir artısı yok. Kesinlikle 865'li S20FE. Hem arayüz olarak rahat olursunuz, Xiaomi'nin arayüz bugları 5-6 ayda anca çözülüyor. Samsung yazılım işinde şuan lider bile sayılabilir. Ayrıca gelen özellikler Kore ve Global diye Xiaomi gibi saçma bir şekilde ayrılmıyor. Kamera, ekran, su geçirmezlik vs. gibi özelliklerde de S20 FE çok memnun edecektir diye düşünüyorum.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Garantili olarak Mi 10T alınmaz zaten, S20FE üzerinde de ısınma sorunu var diye biliyordum ama SD işlemci üzerinde devam eder mi bilmem.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Garantili olarak Mi 10T alınmaz zaten, S20FE üzerinde de ısınma sorunu var diye biliyordum ama SD işlemci üzerinde devam eder mi bilmem.
Isınma sorunu Exynos işlemcide var exynos olan alınmaz zaten :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamzung bana göre para tuzağı başka bir şey değil bu
S20 FE'nin Snapdragon kullanan modeli şuan piyasanın açık ara en f/p modeli hocam. Mi 10T'nin garantilisi de bir o kadar para tuzağı. Xiaomi artık hem pahalı hem de yazılımı çok kötü. Hiçbir albenisi olmuyor.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Isınma sorunu Exynos işlemcide var exynos olan alınmaz zaten :D

S20 FE'nin Snapdragon kullanan modeli şuan piyasanın açık ara en f/p modeli hocam. Mi 10T'nin garantilisi de bir o kadar para tuzağı. Xiaomi artık hem pahalı hem de yazılımı çok kötü. Hiçbir albenisi olmuyor.
Zaten ben diyorum donanım olarak Xiaomi yazılım olarak custom rom garantili cihaz almamak Gibi bir hobim var ayrıca

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Buglu Muglı olsun ama Miui olsun Hiç bir arayüzde Miui gibi özellikler yok. Bugıda kendimiz hallederiz elimiz alıştı zaten. Kernel Custom rom Vs derken çözüyoruz.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Buglu Muglı olsun ama Miui olsun Hiç bir arayüzde Miui gibi özellikler yok. Bugıda kendimiz hallederiz elimiz alıştı zaten. Kernel Custom rom Vs derken çözüyoruz.
MIUI'ın global romunda, diğer markaların arayüzlerine nazaran pek fazla işe yarar ekstra özellik yok, samsung'un oneui arayüzü son birkaç yıldır çok gelişti ve aynı ivmeyle gelişeceğini düşünüyorum. ayrıca kimse 5300tl vereceği bir cihazın buglu olmasını ve bu bugların kağnı hızıyla çözülmesini kesinlikle istemeyeceğini düşünüyorum.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
MIUI'ın global romunda, diğer markaların arayüzlerine nazaran pek fazla işe yarar ekstra özellik yok, samsung'un oneui arayüzü son birkaç yıldır çok gelişti ve aynı ivmeyle gelişeceğini düşünüyorum. ayrıca kimse 5300tl vereceği bir cihazın buglu olmasını ve bu bugların kağnı hızıyla çözülmesini kesinlikle istemeyeceğini düşünüyorum.
Tercih meselesi tabiki. Şahsen one ui Emui İos arayüzlerinin hiç birini sevemedim. Samsung Experience zamanında kullanmıştım iyidi Taki Miui ile Karşılaşana kadar. Miui Benim için en iyi arayüz. Sizin için Başka olabilir.

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
okadar parayı verecekseniz xiaomi yerine oneplus alın bence samsung a bişey diyemicem

Tercih meselesi tabiki. Şahsen one ui Emui İos arayüzlerinin hiç birini sevemedim. Samsung Experience zamanında kullanmıştım iyidi Taki Miui ile Karşılaşana kadar. Miui Benim için en iyi arayüz. Sizin için Başka olabilir.
Katılıyorum şuan xiaomi kullanmamın yegane sebebi arayüz çok kullanışlı ama firma her güncellemede biraz daha bozuyor sistemi windows gibi her güncellemede kendinden soğutuyor

Üst Alt