Yardım Mi10T pro, baseband unknown sorunu

MIUI expert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi10T Pro
Meslek
yazılım teknisyen
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 14.0.3 global
Telefon Modeli
Mİ10T PRO
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar cihazim Mİ10T pro baseband unknown olarak görünüyor yani anabant sürümü, ve telefony sağa sola kastırmadan açamıyorum telefon normal çalışıyor kapattigimda telefon bukulmeden açılmıyor sorun ne olabilir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sorun anakartta. soğuk lehim mevcut. Baseband uçmasıda bu sebepledir. Sorunlu bir anakart çoğu tamirci bu cihazın sağlamını bile dükkanına sokmaz.

Oyla:

MIUI expert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi10T Pro
Meslek
yazılım teknisyen
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun anakartta. soğuk lehim mevcut. Baseband uçmasıda bu sebepledir. Sorunlu bir anakart çoğu tamirci bu cihazın sağlamını bile dükkanına sokmaz.
basebanda veya cpu ya ısı geçsem düzeltebilir miyim dediğin gibi hicbir tamirci tamir etmiyor yaklaşmıyor cihaza

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
basebanda veya cpu ya ısı geçsem düzeltebilir miyim dediğin gibi hicbir tamirci tamir etmiyor yaklaşmıyor cihaza
sorunun nerede olduğunu bilmeden bunları yapmak zaman kaybı ya da daha çok zarara neden olur. Bu cihaza kimse el sürmez ama yine de araştırın.

Oyla:

MIUI expert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi10T Pro
Meslek
yazılım teknisyen
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunun nerede olduğunu bilmeden bunları yapmak zaman kaybı ya da daha çok zarara neden olur. Bu cihaza kimse el sürmez ama yine de araştırın.
sadece bir kişi yaparım dedi 1200tl istedi CPU reball ve baseband reball yapacakmış oda yüzde 50 50 ihtimal susma ihtimali var dedi. yaptırmalı mıyım sence

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sadece bir kişi yaparım dedi 1200tl istedi CPU reball ve baseband reball yapacakmış oda yüzde 50 50 ihtimal susma ihtimali var dedi. yaptırmalı mıyım sence
ben şahsen girmezdim o işe. Çünkü mutlaka ileride yine tekrar edecek. Bu tür işlemler genelde içindeki verileri kurtarmak için başarılı işlemler. Ama yine de yanlış yönlendirmeyelim karar sizin.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
%50 ihtimale o kadar ödemek yerine 2 civarına çıkma bir anakart bulma şansımız var.

Oyla:
Üst Alt