Yardım Mi10T Hakkında Düşünceleriniz

• Konbuyu başlatan Synx
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 205

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
88
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MasikP
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Açık
Şu anda Mi9T kullanıyorum cihaz Türkiye satışlarında olduğu zaman almayı düşünüyorum fakat 2 tane kafama takılan nokta var.

1-) IPS LCD ekran
2-) Bu ekranla batarya performansı nasıl olacak ?

Malum Mi9T Amoled ekran ve Amoled ekranlar her zaman hoşuma gitmiştir. Özellikle siyahlar konusunda. TV telefon fark etmez siyah olan yerleri gri görünce canım sıkılmıyor değil. Acaba bu konuda çok fazla fark olur mu ? Bundan da önemlisi IPS Panelin pil tüketimi sizce Mi9T'den iyi olur mu ?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Valla hocam benim görüşüm 9t nin ekranından sonra 10t ekranı memnun etmez, amoled ekrana alışınca ips sırıtıyor. Bu genel düşüncem lakin 10t ekran yenileme 144 hz ve bu farkı kapatır sanırım pile gelecek olursak 5000 mah pil var ve 33w hızlı şarj destekliyor. O yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Güzel cihaz kim geçerse geçsin memnun kalır işlemci ateş ediyor.

Oyla:

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
88
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam benim görüşüm 9t nin ekranından sonra 10t ekranı memnun etmez, amoled ekrana alışınca ips sırıtıyor. Bu genel düşüncem lakin 10t ekran yenileme 144 hz ve bu farkı kapatır sanırım pile gelecek olursak 5000 mah pil var ve 33w hızlı şarj destekliyor. O yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Güzel cihaz kim geçerse geçsin memnun kalır işlemci ateş ediyor.

Evet hocam cihaz beni mest etti. Her açıdan hem de özellikle de batarya teknolojisi olsun ekran yenileme ve adaptif özelliği olsun. Tek sıkıntım paneli işte

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Mi 10T,ilk biz 144hz yaptık demek için çıkarılmış bir model gibi duruyor.3-4 ay bekleyip 875'li cihazları almak,ya da direk Mi 10 almak daha iyi olur.TR'ye gelir mi orası da bilinmez,gelse bile Mi 10'dan 500-600TL anca ucuz olur.144hz şuan için çok gereksiz,birkaç yılda öyle olacak gibi duruyor.

Oyla:
Üst Alt