Soru Mi10T Arka Kapak değişir mi

SiyahDranza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Mi10t telefonumun arka camı nasıl darbe yediyse kılıf içerisinde kırılmış arka camı değiştirmeyi düşünüyorum ancak içindeki soğutma sistemi yüzünden arka kapak açılırsa eskisi gibi randıman alamazsın diye bir şeyler duydum doğru mudur arka kapağını değiştirmemeli miyim yoksa değiştirebilir miyim?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Mi10t telefonumun arka camı nasıl darbe yediyse kılıf içerisinde kırılmış arka camı değiştirmeyi düşünüyorum ancak içindeki soğutma sistemi yüzünden arka kapak açılırsa eskisi gibi randıman alamazsın diye bir şeyler duydum doğru mudur arka kapağını değiştirmemeli miyim yoksa değiştirebilir miyim?
Kılıfla kullanacaksanız değiştirmeye gerek yok. Ama ille de değişmek istiyorum diyorsanız, yetkili bir servise götürmeniz gerekiyor.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Orjinal değişim yapıldığı takdir de neden sorun olsun.

kaju

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
5
ben bi telefoncuda 300 tl'ye değiştirttim. kılıf olduğu halde düştüğünde çatlamıştı nasıl oldugunu hala bilmiyorum. şu anda kılıf arıyorum ben de bir daha yaşamamak için

Üst Alt