Yardım Mi10 Telefon Şarj Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darksolider159

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi10
Konular
6
Telefonumun özellikleri;
Model: Mi10 Ram:12GB Bellek:256GB
Cihazım Yurtdışı kayıtlıdır.
Arkadaşlar Yurtdışı kayıtlı Mi10 telefonum var. Telefonu ne olur ne olmaz diye satın aldığımda fabrika ayarlarına döndüreyim dedim. Fabrika ayarlarına aldığımda telefonum fastboot moduna geçti. Bende aldığım telefoncuya götürdüm. Durumu anlattım. Tekrar rom atıp verdiler. Telefona bütün bilgilerimi vs yükledim. Lakin şöyle bir sorun yaşıyorum. Telefonum örneğin sabah 8 de yatıyorum. (Arka plan uygulamaları vs her şey kapalı, ki kapalı olmasa bile bence bu kadar şarj yememesi lazım) %30 %40 şarjının azaldığını gördüm. Allah Allah hani ben mi yanlış hatırlıyorum dedim. Bir iki gün denedim ve sonuç aynı. Hatta %55 şarjım varken sabah 8 gibi uyudum. Akşamüstü 4 gibi kalktığımda telefonumun şarjı bitmişti. Sorun ne anlamadım ve bu foruma yazmaya karar verdim. Benim aklıma gelen sistemsel bir sorun olduğu. Acaba yanlış rom mu attılar ne yaptılar bilmiyorum. Ben ilk aldığımda ram 12 GB gözüküyordu. bir yanlışlık var. Yanlış rom yüklemişler. 8 GB olması gerek dedim ancak internette araştırdım. Bu telefonun 12gb ram seçeneğininde olduğunu anladım. Sonra aklımdan şöyle geçti. Acaba 12gb ram romu yerine 8 GB ram romumu attılar vs. Romlardan falan fazla anlamam. Çözüm için yardımınızı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt