- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 5
- Konular
- 1
Apk seklinde yükluyebilecdğim rom. Varmi arkadaşlar.
apk şeklinde rom yükleyemezsiniz. mi 10t pro için 6 aya yakındır kullandığım, düzenli güncelleme alan, Türk bir geliştirici tarafından bizim cihaz için derlenen, Aralık ayında Android 14 verecek AlphaDroid romu öneriyorum. Forumda konusu var.Apk seklinde yükluyebilecdğim rom. Varmi arkadaşlar.
çok bilginiz yok gibi görünüyor. bozmayın telefonu, bir bilene yaptırın. kendiniz denemeyin. cihaz ölebilir en ufak hatadaPeki hocam bunu nasil kurucaz.ota olarak kurmayi biliyor sadece
Link atarsan yardimci yapabilirim.androidden anliyorum aslinsçok bilginiz yok gibi görünüyor. bozmayın telefonu, bir bilene yaptırın. kendiniz denemeyin. cihaz ölebilir en ufak hatada
AlphaDroid konusunuda bulamadim onunda linkini yollarmisin sana zahmetçok bilginiz yok gibi görünüyor. bozmayın telefonu, bir bilene yaptırın. kendiniz denemeyin. cihaz ölebilir en ufak hatada
Mi10T Pro için telegram destek kanalı mevcut.Ordan bakabilirsiniz.Hem symbuzzer hocamın da dediği gibi hak veriyorum kendisine bu işlerden anlamıyor gibi görünüyorsunuz.Bilen birine yaptırmanız daha doğru olurLink atarsan yardimci yapabilirim.androidden anliyorum aslins
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AlphaDroid konusunuda bulamadim onunda linkini yollarmisin sana zahmet
Hocam forumda konu bulamıyorsunuz daha Aman uçurmayın teliLink atarsan yardimci yapabilirim.androidden anliyorum aslins
AlphaDroid konusunuda bulamadim onunda linkini yollarmisin sana zahmet
Forumdada yeniyim baya konu vardi ondan bulamadim.yapariz hocam o kadarda diilHocam forumda konu bulamıyorsunuz daha Aman uçurmayın teli
Buyrun link: Rom - [ROM][RESMİ][A13] AlphaDroid [VANILLA/GAPPS][LOS]
Öyle yaparim hocamMi10T Pro için telegram destek kanalı mevcut.Ordan bakabilirsiniz.Hem symbuzzer hocamın da dediği gibi hak veriyorum kendisine bu işlerden anlamıyor gibi görünüyorsunuz.Bilen birine yaptırmanız daha doğru olur
Foruma 2018 de katılmışsınız ne yeni olmasıForumdada yeniyim baya konu vardi ondan bulamadim.yapariz hocam o kadarda diil
Öyle yaparim hocam