- Adım
- Emre
- Cihazım
- Red mi pro note
- Konular
- 1
Google play servirsleri durduruldu hatası veriyor sizde hocam Güncelleyin play servisleriTelefonumu yeni aldım ve İnternet sayfası açıldığında hata raporu bildirimi geliyor.iptal veya bildirmemi istiyor ve ikiside işe yaramıyor tekrar çıkıyor.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Dediginiz işlemi nerden yapabiliriz.play storede güncellenecek bir şey bulamadım.Google play servirsleri durduruldu hatası veriyor sizde hocam Güncelleyin play servisleri
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Dediginiz işlemi nerden yapabiliriz.play storede güncellenecek bir şey bulamadım.
Ne için ?Hocam 68 lira üyelik ücreti isteniyor doğru mudur?
Evet yanlış yere basmışsınız download apk diye bir yer var oraya basınİndirme için gönderdiğiniz linki tıkladım indir dedim böyle bir fatura çıktı telime onay kodu göndermek istedi kabul etmedim.benmi yanlış Bir yere girdim
Google play storeyi durdurmaya zorla hiç bişey olmuyo o şey düzenliyorTelefonumu yeni aldım ve İnternet sayfası açıldığında hata raporu bildirimi geliyor.iptal veya bildirmemi istiyor ve ikiside işe yaramıyor tekrar çıkıyor.