fasboot moduna al miflash ile stock rom atMİ5S PLUS TELEFONUMA TWRP İLE ROOT İŞLEMİ YAPARKEN Mİ EKRANINDA TAKILI KALDI NE YAPMAM GEREK
HOCAM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ÇOK UZAĞIM BU KONULARA FASTBOOT MODUNA GEÇİYOR ANCAK HANGİ PROGRAMLAR GEREKLİ STOCK ROMU NEREDEN İNDİRMEM GEREK BUNLARIDA EKLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM SAĞ OLUN..fasboot moduna al miflash ile stock rom at
Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu bak burdan hocamHOCAM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ÇOK UZAĞIM BU KONULARA FASTBOOT MODUNA GEÇİYOR ANCAK HANGİ PROGRAMLAR GEREKLİ STOCK ROMU NEREDEN İNDİRMEM GEREK BUNLARIDA EKLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM SAĞ OLUN..
Sorunu çözdüğünüz iyi olmuş.Teşekkür ederim hocam bir şekilde hallettim eski bir sisteme döndüm açıldı telefon
ancak ben farklı bir rom arayışı içerisindeyim yani bu telefon için en uygun en stabil rom hangisidir sizce ve nasıl yükleme yapmalıyım hangi aşamaları doğru şekilde gerçekleştirmeliyim o konuda bir fikrim yok tekrardan aynı sorunu yaşamak istemem açıkçasıSorunu çözdüğünüz iyi olmuş.
Nasıl bir yöntem ile çözdüğünüzü yazarsanız alternatif çözüm yolu olarak arkadaşlar istifade ederler.