Yardım Mi yazısında kaldı

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
bl kilidini açtım twrp yükledikten sonra MagiskManager-v5.4.0 yükledim ve reboot yaptıktan sonra açılışta mi yazısında kaldı tekrar nasıl açarım

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
hocam yeni rom yüklemeden açmanın bi yolu yok mu siz nerde indirdiniz Magisk i link atarmısınız
Magisk'in ana konusu burası , son sürümü flashla belki açılır. Gene açılmazsa Magisk'i kaldırmak için de bu konuda dosya var onu flashla.

Oyla:

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk'in ana konusu burası , son sürümü flashla belki açılır. Gene açılmazsa Magisk'i kaldırmak için de bu konuda dosya var onu flashla.
data yı onardım twrp den açıldı verdiğiniz linktekini attım ama bu sefer twrp girdiğimde zip dosyasını görmüyor

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
data yı onardım twrp den açıldı verdiğiniz linktekini attım ama bu sefer twrp girdiğimde zip dosyasını görmüyor
Hocam logoda,kalıyor ve twrp ye giriyorsa twrp ye girince reboot system yap bence.bende birkaç gün önce magisk yükledim gerçi magisk yüklerken sorun çıkmadı ama modül flaşlayınca logoda kaldı.twrp ye girdim system reboot dedim ve açıldı.daha önce supersu kullandıysan onun artıkları kaldığı için de logoda kalmış olabilir büyük ihtimal. Aynı romu 4 wipe yaparak yüklersen sorun çözülebilir

Oyla:

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam logoda,kalıyor ve twrp ye giriyorsa twrp ye girince reboot system yap bence.bende birkaç gün önce magisk yükledim gerçi magisk yüklerken sorun çıkmadı ama modül flaşlayınca logoda kaldı.twrp ye girdim system reboot dedim ve açıldı.daha önce supersu kullandıysan onun artıkları kaldığı için de logoda kalmış olabilir büyük ihtimal. Aynı romu 4 wipe yaparak yüklersen sorun çözülebilir
Magisk v16 yükledim yok yine açılmadı bu Magisk de bi sorun mu var anlamadım global rom olduğu için mi yüklemiyor

Oyla:
Üst Alt