Soru Mi Watch hakkında

EaStErN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Poco X3
Konular
8
Arkadaşlar merhaba,
Bu sıralar bir akıllı saat almayı düşünüyorum. Xaiomi mi Watch hem fiyat hemde özellik açısından uygun geliyor. Merak ettiğim husus ise Mi watchlarda gelen bildirimi okuyabiliyor muyuz. Yani telefonumuza bir mesaj geldiğinde mi Watch ta o mesajın içeriğini görüp okuyabiliyor muyuz yoksa sadece mesajın geldiğini bildirip telefondan mi mesajı okuyoruz.
Teşekkürler...

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Arkadaşlar merhaba,
Bu sıralar bir akıllı saat almayı düşünüyorum. Xaiomi mi Watch hem fiyat hemde özellik açısından uygun geliyor. Merak ettiğim husus ise Mi watchlarda gelen bildirimi okuyabiliyor muyuz. Yani telefonumuza bir mesaj geldiğinde mi Watch ta o mesajın içeriğini görüp okuyabiliyor muyuz yoksa sadece mesajın geldiğini bildirip telefondan mi mesajı okuyoruz.
Teşekkürler...
Bence youtube dan saatin videosunu izlerseniz bütün soru işaretleriniz gider. Tavsiye sadece.

EaStErN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Poco X3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence youtube dan saatin videosunu izlerseniz bütün soru işaretleriniz gider. Tavsiye sadece.
Merhaba,
YouTube dan izledim de bildirimlerin detayı ile ilgili bilgi verilmedi. Kullanan arkadaşlar var ise onlardan bilgi almayı düşündüm. Eğer gelen bildirimin içeriğini göstermiyor sadece bildirim olarak geliyorsa pek önem taşımıyor benim icin

Üst Alt