Yardım Mi video indirilen videolar

aknymn67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.3
Telefon Modeli
Poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Poco x3 pro telefona mi video ile internetten film indirdim. Filmi mi videolar indirilenler e girip görüyorum izleyebiliyorum ancak dosyalarımda gözükmüyor . PC ye takip baktım yok . Bulut depolamaya baktım ordada yok . Sanki telefonda öyle bir dosya yok. Dosyalarımda nasıl bulurum ben bu video yu arkadaşlar yardım lutfen.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Poco x3 pro telefona mi video ile internetten film indirdim. Filmi mi videolar indirilenler e girip görüyorum izleyebiliyorum ancak dosyalarımda gözükmüyor . PC ye takip baktım yok . Bulut depolamaya baktım ordada yok . Sanki telefonda öyle bir dosya yok. Dosyalarımda nasıl bulurum ben bu video yu arkadaşlar yardım lutfen.

Yüksek ihtimal dosyalar data dizininde. Bu sebeple root olmadıkça başka bir uygulamadan göremezsiniz.

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
İndirdiğiniz dosya yı açtığınız zaman oynatıcı da üç noktaya basın daha sonra bilgiye basın. Aşağıdaki resimde göründüğü gibi konumu yazıyor. Bu konum data user olduğu için normal dosya tarayıcıları ile göremezsiniz. Root izinli tarayıcı gerekli.
Ayrıca indirdiğiniz dosyanın uzantısıda önemli benim örnekte olduğu gibi m3u8 ise bir çok tarayıcı bu videoları göremiyor. Uygun bir tarayıcı yüklemeniz gerekebilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-02-07-13-30-02-733_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2022-02-07-13-30-02-733_com.miui.videoplayer.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 7
Oyla:

aknymn67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım . Evet m3u8 yazıyor . Bu uygulama bir halta yaramaz ozaman ki. Rootsuz bir çözümü yok mu bu işin arkadaşlar.

Oyla:

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Filmleri 1dm ile istediğiniz dizine indirip sonra görüntüleyebilirsiniz diye düşünüyorum. M3u8 olarak inen filmleri de indirdikten sonra mp4'e dönüştürüyor.

Oyla:

aknymn67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akın
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Filmleri 1dm ile istediğiniz dizine indirip sonra görüntüleyebilirsiniz diye düşünüyorum. M3u8 olarak inen filmleri de indirdikten sonra mp4'e dönüştürüyor.
Evet bu sekilde kullandığım uygulamalar var ancak mi video uygulaması bize video indirme şansı sunuyor ama bu video yu taşıma yapamıyoruz gerçi sanırım güvenlik amacıyla güncel android sürümünden kaynaklanıyor ama bir şekilde yazılım ile çözülmeli bu durum.

Oyla:
Üst Alt