Yardım Mi vacuum mob pro destek lütfen

Robroyx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özer
Cihazım
Vacuum mob pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İos
Telefon Modeli
İphone11
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam,vacuum mob pro aldım sormak istediğim birkaç soru var.alalı 2 gün oldu.
cihazın kurulumunu mihome uygulamasıyla tamamladım.ilk haritalandırmayı kenarları süpür ile yaptım evide 2kez tümünü temizledi.
sorularım
-evin haritası ana ekranda görünmesine rağmen tam haritayı çıkarması 3-4gün sürüyormu?
-şarj noktasını bulmakta hiç sorunum yok ama haritada işaretledim bölgeye gönderdiğimde şarjdan çıkıp hemen cihaz konumlandırılmadı hatası veriyor gitmiyor acaba haritalandırması daha oturmadığı için mi böyle yapıyor??
-tüm evi süpür dediğimizde şarj istasyonunun olduğu salonu tam bitirmeden başka odalara gidip sonra salonda yarım bıraktığı alana dönüyor bir yeri tam bitirmeden başka yerleri neden geziyor??(bu gereksiz şarjıda yiyor)
-harita oluşmuş olmasına ve haritayı anımsa açık olmasına rağmen her evi süpür dediğimizde şöyle kenarlardan birkaç odayı kenardan dolaşıp başladığı odaya dönüp tekrar harita oluşturuyor gibi geliyor sonra kafasına göre odaları azar azar yapıyor tam bir düzen oluşturamadım sizce çözümü varmı acaba biraz daha beklemelimiyim??
Lütfen destek olurmusunuz?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
  • 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Oyla:
Üst Alt