Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Darkhope

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ciwan
Cihazım
xiaomi 15
Konular
0
Arkadaşlar. Çözümünu yazıyorum. ncunlock sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 15-50 USD arası ücreti çıkıyor. Onun ödemesini yapıp tekegramdan ncunlock kişisine mesaj atacaksınız. Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız. Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak o kişi. . 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp farklı bir program ile 1 dk içerisinde kılıfı aciyor. Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz. Mi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu mi 13 in kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim. Cihazım direnç kayıtlıydi. Kilit açılınca IMEI gidiyor. 250 TL ye cift IMEI atiliyor. Ben kendi yaptirdigim yöntemi yazdım. Fake romdan kurtulmanın başka yolunu bulamadığım için bu yolu denedim ve şükür dolandirulmadan hallettim.
Bilgilendirme Xiaomi'nin ( Xiaomi 15 modeli) çin cihazına destek vermiyorlar telegramdan iletişeme geçtim.

kvothe1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
poco x3
Konular
0
Babamın numarası ile çin hesabı oluşturdum. Mevcut hesabı kaldırıp o hesapla giriş yaptım. Mi kilit açma kısmında hesabı ekledim. Pc'den kilidi açmak istedim 168 saat süre verdi. Umarım haftaya kilidi açabilirim.
Bugün denedim this device... Hatası verdi. Süre de dolmuştu.

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
Hiç bir hata almadım. Direkt çin hesabı açtım sonra telefonun ayarlar kısmından kilidi açma için başvuru yaptım ordan hesaba giriş yaptım cihazla hesap başarılı şekilde eşleştirilmiştir yazdı bir hafta sonra mi unlock la açtım kilidi 5 dk filan sürdü
Hocam cin hesabini paylaşabilmek şansınız var mi veya kiralayabilme :)

yoknigga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bune aw
Cihazım
SM-T113
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son 6 gün kaldı. Normalde settings.apk kurarak 30 gün bekleme işini bypass edebiliyorduk ama ben kendi cihazimla uyumlu settings.apk bulamadim ve bu yöntem fabrikadan miui olarak çıkan cihazlar için geçerlidir.

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10

Son 6 gün kaldı. Normalde settings.apk kurarak 30 gün bekleme işini bypass edebiliyorduk ama ben kendi cihazimla uyumlu settings.apk bulamadim ve bu yöntem fabrikadan miui olarak çıkan cihazlar için geçerlidir.
Hocam bunu bilmiyordum ben şu anda 30 günlük süreyi bekliyorum ve onu asmam lazim cihazim redmi note 14 pro plus çin varyant nereden bulabilirim

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
3

Ban yiyebilirsiniz

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Xiaomi CN hesaplarını global communty uygulamasından banladığını yazıyor gruplar. Sanırım bu 30 günlük bekleyiş de bir işe yaramayacak. Şahsen ben kota dahilinde izin aldım fakat çok farklı bir hata verip 15 gün sonra ya attı tekrar izin almayı.

yastar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xaomi mi5s
Konular
1
Bende mi 13 direnç kayıtlı imei atılmış cihaz var. Forumdaki yöntemle çin hesabı açtım. Hyper os 2.0 suanda yüklü. acaba bir olduktan olduktan sonra mi topluluktan bootloader kilidi için istek attığımda ise yarar mi.

Üst Alt