Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

relivetr46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
1
Teşekkür ederim hocam cevap için global hesap açtım bekliyorum artık.

Çin hesabının kimlik doğrulaması dedğiniz nedir tam anlamayamadım ama daha önceki kullandığım cihazlarda açmıştım sorun olmamıştı
hyper os 2 den sonra çin vatandaşı kimliği ile doğrulama geldi. aklınızda bulunsun ona göre hyper os 2 çin cihazı almayın. ben aldım dert üstüne dert :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şimdi hangi telefonun ücretli/ücretsiz boot kilidi açılıyor
Yurtdışı alacağım boot kilidi açılan f/p cihaz önerir misiniz
Başka markalarda olur
hyper os 2 ile gelmeyen her cihaz açılıyor diye biliyorum. ama almadan ncunlock üzerinde açma veya global convert servisi var mı bakın. kesin olsun.

criwssonn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
Arkadaşlar Ben kendim yaptırdığım yöntemi yazdım.

sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 20 USD ücreti çıkıyor.

Onun ödemesini yapıp tekegramdan " " kişisine mesaj atacaksınız yada direk telegramdan o kişi ile irtibata geçin

NOT: Aynı isimde benzer hesaplarda mevcut o yüzden tam hesap bağlantısını verdim diğerlerine gidip çarpılmayın, Olayın farkındalar ve av bekliyorlar benden söylemesi.

Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız.

Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak Gene aynı kişi 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp, 1 dk içerisinde Bootloader Kilidini açıyor.

Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz.

Xiaomi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu Xiaomi 13 ün kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim.

Çin Telefonların Bootloaderini açtırmanın şuanlık başka yolu yok, var olanlarda çok pahalı..

Hadi H

Arkadaşlar Ben kendim yaptırdığım yöntemi yazdım.

sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 20 USD ücreti çıkıyor.

Onun ödemesini yapıp tekegramdan " " kişisine mesaj atacaksınız yada direk telegramdan o kişi ile irtibata geçin

NOT: Aynı isimde benzer hesaplarda mevcut o yüzden tam hesap bağlantısını verdim diğerlerine gidip çarpılmayın, Olayın farkındalar ve av bekliyorlar benden söylemesi.

Ödeme yaptığınız ekran görüntüsünü de atacaksınız.

Uzak bağlantı ile telefonunuza çin hesabı kuracak ve PC den başvuru yapacak Gene aynı kişi 2 hafta sonra tekrar uzak baglanti ile bağlanıp, 1 dk içerisinde Bootloader Kilidini açıyor.

Kilit açıldıktan sonra siz istediginiz rom u kurabilirsiniz.

Xiaomi 13 için ben yaptırdım. Fake rom lu Xiaomi 13 ün kilidini açtırdım ve kendim eu rom atttim.

Çin Telefonların Bootloaderini açtırmanın şuanlık başka yolu yok, var olanlarda çok pahalı..

Hadi Hayırlı Olsun...
Hocam cihaz benimde aynı şekil xiaomi 13 fake romlu Çin cihazı. Sizin cihazda direnç işlemi varmiydi? Varsa eğer gittimi direnç

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
Hocam cihaz benimde aynı şekil xiaomi 13 fake romlu Çin cihazı. Sizin cihazda direnç işlemi varmiydi? Varsa eğer gittimi direnç
dostum ben para vermeden senin chaz gibi 13 çin fake romlu birinden ödünç çin hesabı ile açdım direnç gitmedi

criwssonn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
dostum ben para vermeden senin chaz gibi 13 çin fake romlu birinden ödünç çin hesabı ile açdım direnç gitmedi
Çin hesabı bendede varda mi coimminty den izin al diyor 30 günü doldurdum hep 10 gün erteleyip eror veriyor sen nasıl açtın?

mintr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MinTR
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Direnç işlemi var ve bu gibi durumlarda Direnç gitmez. Direnç dediğimiz cihaz anakartı üzerinde RSA koruması sağlayan bir direnç, RSA koruması sağlayan direnç başka bir direnç ile değiştirildiği için dirençli cihaz deniliyor.

YigitHub1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi 12 Pro 5g
Konular
0
arkadaşlar 54 sayfayıda okudum çok karışık bende Note 12 pro 5g var MIUI 14 çıkışlı ama cihaza Note 12 pro 4g IMEI yuklemisler aynı hatayı alıyorum çin hesabı var ama numara yok çözüm arıyorum bulamadım cihaz Hyper OS 2 global rom var ne yapacağım anlamadım lütfen bilen bir hocam yardımcı olsun

Üst Alt