Soru Mi unlock hesap doğrulanamadı hatası

Mer60pro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Poco x6 pro
Konular
2
Merhaba benim telefonum poco x6 pro uzun zamandır bootloaderı açmaya çalışıyorum mi Unlock 72 saat verdi ve süre doldu kilidi açmayı denediğimde ise hesap doğrulanamadı hatası alıyorum eski sürümleri ingilizce sürümleri herşeyi denedim ama bir türlü bu sorunu çözemedim ayrıca telefon direnç imei kayıtlı by konu hakkında yardımcı olabilecek varmı

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
Merhaba benim telefonum poco x6 pro uzun zamandır bootloaderı açmaya çalışıyorum mi Unlock 72 saat verdi ve süre doldu kilidi açmayı denediğimde ise hesap doğrulanamadı hatası alıyorum eski sürümleri ingilizce sürümleri herşeyi denedim ama bir türlü bu sorunu çözemedim ayrıca telefon direnç imei kayıtlı by konu hakkında yardımcı olabilecek varmı
Geç Konunuz gördüm ama bilgi olarak paylaşayım. Direnç işlemi yapılmış cihazlarda kilit açma işini miunlocktool ile yapamazsınız. Xiaomi unlock yaparken cihazın donanımını da kontrol ediyor ve hata alınıyor.

Merfaruka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Y5
Konular
0
Geç Konunuz gördüm ama bilgi olarak paylaşayım. Direnç işlemi yapılmış cihazlarda kilit açma işini miunlocktool ile yapamazsınız. Xiaomi unlock yaparken cihazın donanımını da kontrol ediyor ve hata alınıyor.
Peki ya nasıl yapıcağız

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
xiaomi yetkili hesaba sahip birinden yardım alabilirsiniz rom değiştirmek istiyorsanız başka türlü olmaz. Ücretli Onarımlar Buradan H.kadioglu yardımcı olur

Üst Alt