Yardım Mi tv stick wifi sorunu

Edibudu50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi TV stick
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9
Telefon Modeli
Mi TV stick
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi TV stick aldım devamlı internet problemi yaşıyorum. Statik ip aldım olmadı,fabrika ayarlarına döndüm olmadı, 2.4 ve 5 ghz interneti denedim olmadı, modemdeki kanalları denedim olmadı, tarih saat manüel ayarı denedim olmadı. Birde internet uygulama seçiyor gibi netflixi çok iyi kullanıyorum. onun harici YouTube açdığımda bir ağa bağlanın diyor. Cihaza hız testi programı indirdim test yaponca gayet güzel hız aldığımı gösteriyor.Lütfen bu konuda yardım edin.

selcuk erol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selcuk erol
Cihazım
Mi box
Konular
0
Buldunuzmu tarih saat problemini

Oyla:

faydaliaysenur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayşenur
Cihazım
Mı TV stick
Konular
0
Mi TV stick aldım devamlı internet problemi yaşıyorum. Statik ip aldım olmadı,fabrika ayarlarına döndüm olmadı, 2.4 ve 5 ghz interneti denedim olmadı, modemdeki kanalları denedim olmadı, tarih saat manüel ayarı denedim olmadı. Birde internet uygulama seçiyor gibi netflixi çok iyi kullanıyorum. onun harici YouTube açdığımda bir ağa bağlanın diyor. Cihaza hız testi programı indirdim test yaponca gayet güzel hız aldığımı gösteriyor.Lütfen bu konuda yardım edin.
Bende de aynı sorun oldu tarihi manuele aldım ama düzelmedi daha sonra ayarlardan yeniden başlat yaptım düzeldi fakat kapatınca yine aynısı oluyor her açtığımda yeniden başlatıyorum düzeliyor

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Cihaza Hard reset atin bir kere 2 gün önce attım ve wifi problemi yok suanlik wifi hızında bile bariz fark oldu

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt