Yardım Mİ Türkiye market problemi

GreeHack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9.0
Telefon Modeli
Xiaomi A2 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Resmi fan sitesinden orjinal olarak belirtilen resimdekine güvenerek sipariş ettiğim micro usb kablosu yerine bildiğimiz samsung usb kablosu gelmiştir. Bunun üstüne aradığım zaman müşteri hizmetlerinde çalışan yetkili arkadaş kendini haklı çıkarma çabası göstermiştir.
Ek olaraktan ürün sarılarak kutu dışında gönderilmiştir. Resimde ektedir. İade etmek istediğimi belirttiğim zamanda satış ofisiyle alakası bile olmayan bir müşteri kodu verildi. Resmen dalga geçiyorlar.
Site budur.
MIUI Türkiye Market | Xiaomi satış noktası

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190911-072551.png
    Screenshot_20190911-072551.png
    298,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

GreeHack

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İade için ürünü orijinal kutusu ve faturası ile birlikte 300583357 kodu ile Yurtiçi kargoya teslim edebilirsiniz.

Belirttiğiniz ürünün orijinallik kontrolleri ve testleri için ilgili birimdeki arkadaşlarımıza talimat verildi, gerekli kontroller tamamlanana kadar ürün satışa kapatılmıştır.

Müşteri hizmetleri ile yapmış olduğunuz görüşmeler sürekli olarak dinlenerek kontrol ediliyor ancak herhalde sizin konuşmanız gözden kaçtı. Görüşmenizi bir de ben dinlemek isterim. Buna ilişkin kayıtları bulabilmem için telefon numaranızı bana özel mesaj ile iletebilir misiniz?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt