Yardım mi true wireless earbuds basic sorunum

erenkaragol

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi earbuds
Konular
1
Merhaba yaklaşık 1 aydır elimde olan bu kulaklık sorunsuz kullanmama rağmen 1.5 hafta önce [R] Sağ kulaklık tan ses az gelmeye başladı tamire göndermek istiyorum ama hiç bir destek bulamadım HEPSİBURADA.COM dan aldım ürünü destek için 0850 305 1923 no'lu numarayı verdiler bu numarada bir site içinde kayıt oluşturdu ama sitede bu kulaktından göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Eren Karagöl

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba yaklaşık 1 aydır elimde olan bu kulaklık sorunsuz kullanmama rağmen 1.5 hafta önce [R] Sağ kulaklık tan ses az gelmeye başladı tamire göndermek istiyorum ama hiç bir destek bulamadım HEPSİBURADA.COM dan aldım ürünü destek için 0850 305 1923 no'lu numarayı verdiler bu numarada bir site içinde kayıt oluşturdu ama sitede bu kulaktından göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Eren Karagöl

Size yanlış numara vermişler hocam. Belirtmiş olduğunuz 0850 305 19 23 numaralı telefon sitemizin alışveriş platformuna ait sipariş destek hattı. Maalesef hepsiburada üzerinden alınan ürünler için o numara üzerinden destek alamazsınız.

Faturanız üzerinde yer alan satıcıya ulaşıp destek talebinde bulunmanız gerekli.

Oyla:
Üst Alt