Yardım Mi True Wireless Earbuds Basic sol taraf çalışmıyor, ışığı yanmıyor?

queenbbb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
queenbbb
Cihazım
xiaomi earbuds
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi Redmi Earbuds
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Earbuds
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dün satın aldım ve gün boyunca sorunsuz bir şekilde müzik dinledim. Bugün kulaklığı şarja taktım ve taktığımda ikisinin de ışığı yandı. 2-3 saat sonra şarjdan çıkardığımda sadece sağ tarafın ışığı ve sesi vardı. Bir sürü yöntem denedim ancak sol tarafta tık yok, kesinlikle ışığı yanmıyor. Şarja taktığımda da yine aynı şekilde sağ tarafın ışığı yanarken sol tarafın hiç ışığı yanmıyor, şarj olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Dün satın aldım ve gün boyunca sorunsuz bir şekilde müzik dinledim. Bugün kulaklığı şarja taktım ve taktığımda ikisinin de ışığı yandı. 2-3 saat sonra şarjdan çıkardığımda sadece sağ tarafın ışığı ve sesi vardı. Bir sürü yöntem denedim ancak sol tarafta tık yok, kesinlikle ışığı yanmıyor. Şarja taktığımda da yine aynı şekilde sağ tarafın ışığı yanarken sol tarafın hiç ışığı yanmıyor, şarj olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Eğer açılmıyorsa aldığınız yere başvurmak çok daha mantıklı fazla vakit geçmeden satıcıyla konuşun hocam

Oyla:

Ömer Bozkurt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Yapışkanı çekmeyi mi unuttun acaba ?

Oyla:
Üst Alt