- Adım
- Fatma irem
- Cihazım
- Kulaklık
- Konular
- 1
Sağ tarafın ışığı dahi yanmıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi?
Merhaba. Benim 2 hafta önce aldığım bu model kulaklık 1 hafta çok güzel sorunsuz çalışmasına rağmen 2. Haftasında kulağımda aktif haldeyken telefon görüşmesine cevap verdiğim sırada kulaklıktan ses gelip gitmediğini farkettim Bluetooth bağlantısı devam ediyordu. Şarjı bitti heralde dedim ama 3 saatte bitmesi mümkün değildi ben yine de kutusunda şarj olsun diye beklettim ışığı da yanmıyordu. Hepsiburada'dan onarım talebi oluşturdum. Şu anda ürünüm hala yolda görünüyor. Ve onarım talebi için kargo kodunu 2 gün bekledim. Uzun yazdığım için özür dilerim. Tüm detayları bu modeli kullanan ve bu sorunu yaşayan arkadaşların bilmesini istedim. Benim arızalanan kulaklığı da sağ kısımdı.Sağ tarafın ışığı dahi yanmıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi?
Kardeşim tüm yapışkanları çektin mi kulaklığın alt tarafında bir tane daha yapışkan varSağ tarafın ışığı dahi yanmıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi?
Çalışmayan kulaklığa basılı tutup kutuya koyun. Ama basılı tutmaya devam edin kutunun icindede bir süre sonra çalışacaktır..Sağ tarafın ışığı dahi yanmıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi?
hepsiburada ürün bedelini iade etti oysa ki kulaklıktan çok memnundum. Basılı tutup kutusuna takmayı denemedim hiç keşke göndermeden önce deneseydimMerhaba. Benim 2 hafta önce aldığım bu model kulaklık 1 hafta çok güzel sorunsuz çalışmasına rağmen 2. Haftasında kulağımda aktif haldeyken telefon görüşmesine cevap verdiğim sırada kulaklıktan ses gelip gitmediğini farkettim Bluetooth bağlantısı devam ediyordu. Şarjı bitti heralde dedim ama 3 saatte bitmesi mümkün değildi ben yine de kutusunda şarj olsun diye beklettim ışığı da yanmıyordu. Hepsiburada'dan onarım talebi oluşturdum. Şu anda ürünüm hala yolda görünüyor. Ve onarım talebi için kargo kodunu 2 gün bekledim. Uzun yazdığım için özür dilerim. Tüm detayları bu modeli kullanan ve bu sorunu yaşayan arkadaşların bilmesini istedim. Benim arızalanan kulaklığı da sağ kısımdı.
Sırf size teşekkür etmek için kayıt oldum siteye. Az daha atıyordum bir kenara cihazı. Gerçekten çalıştı bu şekilde yapınca. Teşekkürler tekrardan.Çalışmayan kulaklığa basılı tutup kutuya koyun. Ama basılı tutmaya devam edin kutunun icindede bir süre sonra çalışacaktır..
Gerçekten teşekkür ederim.İşe yaradı.Mutluyum : )Çalışmayan kulaklığa basılı tutup kutuya koyun. Ama basılı tutmaya devam edin kutunun icindede bir süre sonra çalışacaktır..