Yardım Mi tarayıcı yerine bataryayı az kullanan alternatif tarayıcı?

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu stabil son sürüm 12.5
Telefon Modeli
Mi 10t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Mi tarayıcı bataryayı fazla harcıyor, yerine aynı işlevselliği yapabilen daha az pil tüketen alternatif tarayıcı tavsiyesi isteyeceğim sizden! Via yı yeni kurdum çok beğendim ama site linklerini vs. Via ekranında yada ana ekran da simge yapabiliyor muyum? Yoksada alternatif tarayıcı tavsiyesi isteyeceğim sizden! Birde WhatsApp durumlarını kaydettiği için kullanıyorum tarayıcıyı, başka tarayıcılar da WhatsApp durumlarını kaydeder mi? Yada telefonun özelliklerini kısıp kurcaladım, normalde durumları kaydediyor muydu acaba diye de düşünüyorum. facepalm~~ Yardımcı olursanız sevinirim değerli üyeler, saygılar, bol muhabbet ile iyi bayramlar... happy~~

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Mi tarayıcı bataryayı fazla harcıyor, yerine aynı işlevselliği yapabilen daha az pil tüketen alternatif tarayıcı tavsiyesi isteyeceğim sizden! Via yı yeni kurdum çok beğendim ama site linklerini vs. Via ekranında yada ana ekran da simge yapabiliyor muyum? Yoksada alternatif tarayıcı tavsiyesi isteyeceğim sizden! Birde WhatsApp durumlarını kaydettiği için kullanıyorum tarayıcıyı, başka tarayıcılar da WhatsApp durumlarını kaydeder mi? Yada telefonun özelliklerini kısıp kurcaladım, normalde durumları kaydediyor muydu acaba diye de düşünüyorum. facepalm~~ Yardımcı olursanız sevinirim değerli üyeler, saygılar, bol muhabbet ile iyi bayramlar... happy~~
Brave Öneririm, Chorme Tabanlı reklamsız. WhatsApp durum kaydedilmiyor. Şarj Durumu Chorme göre daha az sanırım. Pek incelemedim ama çok güzel bir tarayıcı önermek istedim. İyi forumlar

Oyla:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brave Öneririm, Chorme Tabanlı reklamsız. WhatsApp durum kaydedilmiyor. Şarj Durumu Chorme göre daha az sanırım. Pek incelemedim ama çok güzel bir tarayıcı önermek istedim. İyi forumlar
Teşekkürler... İyi forumlar highfive~~

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Hocam Brave daha yeni gündemde olan bir tarayıcı ve BETA sürümünde diyebiliriz. Mi Tarayıcı'yı tamamen kaldırıp yerine Bromite veya Firefox tavsiye ederim. Güvenilirdir (zararlı yazılım içeren web sitelerine girdiğinizde ve önünüze gelen her linke tıklarsanız güvenilirliği kalmaz, bu istisnasız her tarayıcı için geçerlidir). Tarayıcıyı kullandıktan sonra arka planda çalışsın istemiyorsanız eğer Ayarlar -> Uygulamalar -> Uygulamaları Yönet kısmından ilgili tarayıcıyı bulup Batarya Koruyucu kısmından Arka Plandaki Etkinliklerini Kısıtla seçeneğini seçmeniz lazım. Bunu seçtiğiniz zamanda tarayıcıyı kapattıktan sonra artık arka planda çalışıp enerji tüketmeyecek. Bir de Batarya Optimizasyonu kısmından "Bu uygulamayı optimize et" seçeneğini seçmelisiniz.

Oyla:

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5

Via'yı tercih etmeniz iyi olmuş. Eğer acele bir işim varsa Via'yı kullanırım. Bunun dışında alışveriş, haber, twitter ve gezinmeler için DuckDuckGo'nun tarayıcısını öneririm. Veri tutmaması açısından şu an Tor'dan sonra en iyisi diyebilirim.

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
CM Browser Tafsıye ederım herkese
Cok kucuk boyutta 5mg bısı ayrıca cevırı var ve hızlı

Oyla:

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Opera kullanıyorum.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
İlk çıktığından beri Brave kullanıyorum, her şeyinden çok memnunum.

Oyla:

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Eğer çeviri işiyle çok haşır neşirseniz brave önermem ben şuan free adblocker kullanıyorum sizede öneririm.

Oyla:
Üst Alt