Yardım Mi status seçeneğinde hesap ekleyince 86006 hatası

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
Cihazı unlock etmek istiyorum forumlarda rehberleri gezdim ve başvuru yolladım. Başvuru yolladıktan sonra biraz zaman geçince baktım ki unlock sayfasında yükleme butonu var. Başvuru atmıştım ama bana hiç sms falan gelmedi. Neyse yükledim her şey tamam ama geliştirici seçeneklerine girince mi status hesap eklemek istediğimde 86006 hatası yazıp çince bir şeyler yazıyor. Ne yapmalıyım? Global rom yüklü sanırım çin beta rom geçmem gerekiyor ama ben nasıl yükleyeceğim ki?

Rom - MIUI 9 7.9.22 Global Beta ROM Güncellemesi

bu linkteki beta rom indirdim güncelleyiciden açıyorum ama yüklenmiyor.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam bu konu için oldukça konu açıldı lütfen önce araştırmayı düşünün çin beta romuna geçmeniz gerekmiyor global developer rom yüklemeniz yeterli

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Normalde sorunsuz olması lazım mi max 2 me dün global stabil ile unlock twrp ve root işlemi uyguladım sorunsuz cihazınızın internet ve konumu aktif hale getirip konumu yüksek doğruluk seçip tekrar deneyebilir misiniz? Birde ss alıp bize iletirseniz makbule gecer

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam mi 6 nın böyle bir sorunu var istisna bu cihaz
Normalde sorunsuz olması lazım mi max 2 me dün global stabil ile unlock twrp ve root işlemi uyguladım sorunsuz cihazınızın internet ve konumu aktif hale getirip konumu yüksek doğruluk seçip tekrar deneyebilir misiniz? Birde ss alıp bize iletirseniz makbule gecer

Oyla:

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global beta rom yükledim ama şimdi unlock etmeye çalışınca 72 saat hatasını verdi tekrar başvuru nasıl atabilirim? Unlock sayfasına girdiğimde direkt olarak yükleme yerine atıyor.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Global beta rom yükledim ama şimdi unlock etmeye çalışınca 72 saat hatasını verdi tekrar başvuru nasıl atabilirim? Unlock sayfasına girdiğimde direkt olarak yükleme yerine atıyor.
72 saat bekleyeceksiniz başka çare yok sonrs kilit açılacaktır

Oyla:
Üst Alt