Yardım Mi Sms Sekronizasyonu Olmuyor

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
Normal duruma nasıl getiririm bunu, en çok işletim sistemi uygulamaları olmalı , cell standby... değil

bu arada ön ödemeli hattım var hatta para yok, telefonu yeni aldım, sms atarak senkronizasyon yapamıyor telefon yurt dışı ile bu yüzden olabilirmi ?

aklıma tek bu geliyor diğer bir çok şeyi denedim zira

Poco X3 Pro telefon

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hücresel bekleme fazla pil tüketimi yapıyorsa ya cihazınız yeterli seviye de sinyal alamıyordur yada imei repair işlemi yapıldıysa hatalı yapılmıştır.
Çin'e sms göndermek ücretli olduğundan yeterli bakiyeniz yok ise ve yurtdışı kullanımı aktif değil ise sms gönderemez/alamazsınız.

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hücresel bekleme fazla pil tüketimi yapıyorsa ya cihazınız yeterli seviye de sinyal alamıyordur yada imei repair işlemi yapıldıysa hatalı yapılmıştır.
Çin'e sms göndermek ücretli olduğundan yeterli bakiyeniz yok ise ve yurtdışı kullanımı aktif değil ise sms gönderemez/alamazsınız.
teli hepsiburada dan aldım sıfır teldi, telefon eski telefon kadar (redmi 5 plus) çekiyor onda bu sorun olmadı hiç ,sms yollayamadığı için cell standby uygulaması aşırı çalışıyor olamazmı acaba ? IMEI kontrol etmiştim alırken iki hatta normal gözüküyor ve yurt dışı açık sms ve konuşma için,fabrika ayarlarına çevirsem faydası olurmu acaba ?

Son düzenleme:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
teli hepsiburada dan aldım sıfır teldi, telefon eski telefon kadar (redmi 5 plus) çekiyor onda sorun bu sorun olmadı hiç ,sms yollayamadığı için cell standby uygulaması aşırı çalışıyor olamazmı acaba ? IMEI kontrol etmiştim alırken iki hatta normal gözüküyor ve yurt dışı açık sms ve konuşma için,fabrika ayarlarına çevirsem faydası olurmu acaba ?
Hocam şurayı bir netleştirebilir miyiz, Telefon yurtdışı mı, Hepsiburada dan aldığınız TR garantili bir ürün mü? Ana mesajınızda telefon yurtdışı dediniz, şimdi hepsiburadan aldım diyorsunuz. Cihaz R5+ kadar iyi çekiyor gözüküyor olabilir ancak sinyal aldığı bandlar farklılık gösterir.

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
Hepsiburada dan aldım ve TR garantili bir ürün,geçen pazartesi aldım teli iki diş çekiyor bir önceki telimde redmi 5 plus oda aynı böyle çekiyordu sadece volteyi açtırdım sms yollayarak,ne yapmamı önerirsiniz

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt