Yardım Mi Sağlık Uygulaması Hk.

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
10
Merhaba arkadaşlar;
Telefonum mi 6, global kararlı rom V11.0.6.0 PCAMIXM kullanıyorum. Telefonumun Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet kısmında "Sağlık" uygulaması var(sürümü 0.8.4) var. Fakat bu uygulamayı açabileceğim herhangi bir kısayol yok. Bölgeyi değiştirince(Hindistan ya da Endonezya) uygulama açılabiliyor. Bölgeyi değiştirmeden uygulamayı çalıştırabilen var mı? Bölgeyi değiştirince takvim, müzik ve video uygulamaları zorunlu çevrim içerik yüzenden kullanılmaz hale geliyor. Yardımcı olabilir misiniz?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba arkadaşlar;
Telefonum mi 6, global kararlı rom V11.0.6.0 PCAMIXM kullanıyorum. Telefonumun Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet kısmında "Sağlık" uygulaması var(sürümü 0.8.4) var. Fakat bu uygulamayı açabileceğim herhangi bir kısayol yok. Bölgeyi değiştirince(Hindistan ya da Endonezya) uygulama açılabiliyor. Bölgeyi değiştirmeden uygulamayı çalıştırabilen var mı? Bölgeyi değiştirince takvim, müzik ve video uygulamaları zorunlu çevrim içerik yüzenden kullanılmaz hale geliyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Buradan APK indirip yükleyin
Ben de olmuştu umarım sizde de olur

Oyla:

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onları da denemedim fakat hata veriyor, kapanıyor, düzenleme yapılamıyor vs. yani kararlı bir şekilde çalıştıramadım.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Merhaba arkadaşlar;
Ayarlar/Uygulamalar/İzinler/İzinler altında "Ana ekran kısayolları" seçeneği görünüyor mu acaba kontrol edermisiniz.

Oyla:

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
10
Ayarlar/Uygulamalar/İzinler/ burada "Diğer İzinler" kısmanda uygulamaya girdiğimde "Ana ekran kısayolları" nın karşısında soru işareti vardı, tıkladım yeşile döndü. Telefonu yeniden başlattım ama yine herhangi bir gelişme olmadı.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ayarlar/Uygulamalar/İzinler/ burada "Diğer İzinler" kısmanda uygulamaya girdiğimde "Ana ekran kısayolları" nın karşısında soru işareti vardı, tıkladım yeşile döndü. Telefonu yeniden başlattım ama yine herhangi bir gelişme olmadı.
Farklı romlar kullandığımız için aynı şeyler birebir olmuyor. Sizden ricam, Ana ekranda sol çekmece, uygulama kasasında adımsayar görünüyor mu sizde? Eğer görünüyorsa oradan da Mi sağlığa ulaşılabiliyordu diye hatırlıyorum. Yok ise de çekmeceyi Uygulama kasasını düzenleden eklenebiliyor mu kontrol edebilir misiniz?

Oyla:

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
10
Ana ekranda sol çekmece, uygulama kasasında maalesef gözükmüyor. Düzenleme yaparak eklemek istedim ama uygulama kasasında "mi sağlık" görünmüyor. Uygulamalarda olup da burada neden yok acaba...

Oyla:

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
10
Muhtemelen MarcoPasha hocam custom rom kullanıyor o yüzden onda gözüküyor. Orijinal romda yine bölge değiştirir iseniz uygulama kasasında gözüküyor. Bence siz de custom rom'a geçin
Evet bölge değiştirince geliyor ama dediğim gibi takvim, müzik, video gibi uygulamalar sorun oluşturuyor. Başka roma da geçmeyi düşünmüyorum şimdilik.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ana ekranda sol çekmece, uygulama kasasında maalesef gözükmüyor. Düzenleme yaparak eklemek istedim ama uygulama kasasında "mi sağlık" görünmüyor. Uygulamalarda olup da burada neden yok acaba...
Ekleme işlemini bu şekilde mi yapmaya çalıştınız?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt