Yardım Mi room yüklerken telefon hard brick oldu

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
TWRP üzerinden Mi Room 20.3.26 kuracaktım yüklenmedi bende bu yüzden fastboot moduna girip stock rom yüklemeye çalıştım fakat stock rom yüklerken telefon bir anda brick oldu ve aynı stock romu defalarca yüklemiştim telefona birşey olmamıştı şimdi tepki vermiyor açılmıyor fastboota girmiyor ne yapmalıyım

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
TWRP üzerinden Mi Room 20.3.26 kuracaktım yüklenmedi bende bu yüzden fastboot moduna girip stock rom yüklemeye çalıştım fakat stock rom yüklerken telefon bir anda brick oldu ve aynı stock romu defalarca yüklemiştim telefona birşey olmamıştı şimdi tepki vermiyor açılmıyor fastboota girmiyor ne yapmalıyım
geçmiş olsun telefonun modeli nedir biraz bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışan olabilir

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun telefonun modeli nedir biraz bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışan olabilir
Telefon Redmi Note 8, ve aynı stock romu defalarca kurarken bir sorun olmamıştı şimdi neden bir anda brick oldu anlamadım. Param yok ailem telefoncuya götürmez büyük ihtimal, ayrıca götürse bile telefoncunun yükleyeceği stock rom menülerde bile kasıyor ne yapacağımı bilmiyorum

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Telefon Redmi Note 8, ve aynı stock romu defalarca kurarken bir sorun olmamıştı şimdi neden bir anda brick oldu anlamadım. Param yok ailem telefoncuya götürmez büyük ihtimal, ayrıca götürse bile telefoncunun yükleyeceği stock rom menülerde bile kasıyor ne yapacağımı bilmiyorum
telefonu pc ye bagladıgında telefon aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
telefonu pc ye bagladıgında telefon aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sanırım bu, çünkü telefona benzeyen başka bir aygıt bulamadım hepsi bilgisayarın kendi aygıtları

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

sanırım bu, çünkü telefona benzeyen başka bir aygıt bulamadım hepsi bilgisayarın kendi aygıtları
bence o degil taşınabilir aygıtlar ve evrensel seri veri yolu denetleyicisini açıp gösterirsen belki oralarda olabilir

UMUT0763

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Hakan
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
5
az önce babama sordum telefonu kurcalarken bana mı sordun dedi headbang~~, bende de para yok tatil bitene kadar bu telefonu düzeltmem lazım benim bir şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence o degil taşınabilir aygıtlar ve evrensel seri veri yolu denetleyicisini açıp gösterirsen belki oralarda olabilir

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
az önce babama sordum telefonu kurcalarken bana mı sordun dedi headbang~~, bende de para yok tatil bitene kadar bu telefonu düzeltmem lazım benim bir şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özelden teamwiewer id şifre gönderirsen bir kontrol edeyim olursa edl den yazılım yüklenebilir o cihaza

Üst Alt