Yardım Mi Room Unlocked' de kalıyor !

barangunes0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
Redmi 7
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Resurrection Remix 8.5.9
Telefon Modeli
Resmi 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar bugün Resurrection Remix' ten MiRooma geçmek istedim fakat Unlocked yazısında takılı kalıyor. 5-10 dakika bekledim düzelmedi. Tekrar attım aynı şey oldu yine. Çözümü nedir yardımcı olur musunuz işlem başarılı tamamlanıyor fakat Unlocked yazısında kalıyor. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Merhaba arkadaşlar bugün Resurrection Remix' ten MiRooma geçmek istedim fakat Unlocked yazısında takılı kalıyor. 5-10 dakika bekledim düzelmedi. Tekrar attım aynı şey oldu yine. Çözümü nedir yardımcı olur musunuz işlem başarılı tamamlanıyor fakat Unlocked yazısında kalıyor. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
TWRP'den romu yükledikten sonra wipe/format data yapıp devamında reboot system yapıp dene ilk açılış biraz uzun sürebilir bazen 20-25 dakikayı bulabiliyor

Oyla:

barangunes0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
Redmi 7
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TWRP'den romu yükledikten sonra wipe/format data yapıp devamında reboot system yapıp dene ilk açılış biraz uzun sürebilir bazen 20-25 dakikayı bulabiliyor
Uzun sürebiliyor ama Redmi yazısı ve Unlocked' de kalması normal mi ?

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Uzun sürebiliyor ama Redmi yazısı ve Unlocked' de kalması normal mi ?
Kurduğun romun cihazına uygun rom olduğundan eminsen eğer dediğim şekilde yapıp bekle eğer yine açılmaz ise önce global romu kur telefonu aç kurulum ekranını bitir devamında tekrardan istediğin romu kur

Oyla:
Üst Alt