Yardım Mi Room Ekran yansıtma

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom beta 9.11.14
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
selamlar

Daha önceden eu beta daydım ve miui 11 geldiğinden beri Samsung TV'ye saniyeler içinde ekranı yansıtıp akıcı şekilde miui 11'in kendine özgü yeni yansıtma ayarlarıyla kullanabiliyordum, bir kaç gün önce mi room beta 'ya geçtim bugün ekran yansıtmayı denemeye çalıştığımda ekranı yansıtmıyor.
Şöyle ki ilk başta TV'yi hiç görmedi sonrasında TV'den ekran yansıtma kısmını girince TV'yi gördü ama yansıtılıyor diyor Tv'de bildirim çıkıyor ama yansıtılamadı yazıyor sonrasında
yansıt kısmından da denedim, doğrudan wlan bağlantısından eşlemeyi de denedim ama sonuç aynı.

Arka planda yaptığım bir değişiklik mi ( sistem optimizasyon ayarlarından, ADB tools ) neden oldu başka bir neden mi acaba

mi room beta da yansıtma yapabilen arkadaşlar var mıdır, ya da aynı sıkıntıları yaşayıp çözüm bulan

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Mi 9t de sorunsuz kullanıyorum. TV Samsung Gen 5. Miroom 9.11.28
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 9t de sorunsuz kullanıyorum. TV Samsung Gen 5. Miroom 9.11.28
Samsung akıllı tv var bende de, eu beta dayken çok akıcı kullanabiliyordum telefondan tek bir işlemle fakat şuan aktif olmuyor yansıtma, arka planda optimizasyon ya da başka bir işlem mi sıkıntı yaratıyor bilemedim ya da 9.11.28 versiyonunda mı düzeltme yaptılar acaba , mi 8 lite android 10 beklediği için şuan, 9.11.14 te en son verilen sürüm

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Sürüm de belki sorun olabilir. Bi de TV de bağlanmaya çalışırken WiFi otomatik açıyor mu telefon.

Samsung akıllı tv var bende de, eu beta dayken çok akıcı kullanabiliyordum telefondan tek bir işlemle fakat şuan aktif olmuyor yansıtma, arka planda optimizasyon ya da başka bir işlem mi sıkıntı yaratıyor bilemedim ya da 9.11.28 versiyonunda mı düzeltme yaptılar acaba , mi 8 lite android 10 beklediği için şuan, 9.11.14 te en son verilen sürüm

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürüm de belki sorun olabilir. Bi de TV de bağlanmaya çalışırken WiFi otomatik açıyor mu telefon.

evet wifi ve bluetooth otomatik açılıyor sıkıntı yok onlarda, aynı ağa bağlı tv ve telefonda

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Muhtemelen rom sürümünde sorun var. Aklıma. Başka bisey gelmiyor.

Oyla:
Üst Alt