Yardım Mi-Room 9.6.20 ve PUBG YENİ SÜRÜM YARDIM

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miroom 9.6.20
Telefon Modeli
mi9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkeze iyi geceler. Mi9 t pro cihaza miroom 9.6.20 sürümünü yükledim ve PUBG indirdim. Eu rom'dayken pubg nin eski sürümü vardı. Miroom kurduktan sonra play storeden yeni sürümü indi tabi. Şöyle bir sıkıntı var şu anda. Sağ tarafta yönü ayarladığımız kısımda başparmakla sürükleme kaydırma hareketleri yaparken dürbün zıplama ateş butonlarına basıyor. Daha çok parmağın tırnağa yakın şekilde ucuyla oynama calısırken oluyor bu. Eu rom da boyle bir sorun yoktu. Fakat oyunun güncel sürümü indiği için romdan mı oyundan mı kaynaklı anlamadım. Bu romu ya da oyunu güncelleyen varsa lütfen yazsın. Tekrar rom kurup oyun indirmekle uğraşmak istemiyorum internetim .ok yavaş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah için birisi yazsın. Köylüyüm ben adsl baglantı kullanıyorum :) .5 GBlik rom sabaha kadar zor iniyor bende. PUBG oyun güncelleyince mi çıktı bu sıkıntı yoksa mi9t pro için benim kullandığım rom mu sorunlu?

Son düzenleme:

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav su soruya bir tane cevap verecek inssn yok mu koskoca forumda bir Allahin kulu pubg son surume guncellemedimi yada miroomda boyle bir hassasiyet sorunu var mi

Oyla:
Üst Alt